Usvojena Informacija o financijskoj konsolidaciji gospodarskih društava

22.10.2021. 08:01 / Izvor: Akta.ba
vlada federacije

Usvojena informacija o realizaciji odluka o financijskoj konsolidaciji gospodarskih društava u Federaciji BiH za 2020. godinu.

Usvojivši jučer informaciju o realizaciji odluka o financijskoj konsolidaciji gospodarskih društava u Federaciji BiH za 2020. godinu, Vlada FBiH je zadužila Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije da prati, analizira i najmanje jedanput godišnje je izvještava o provođenju ovih odluka, priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Naime, Zakonom o financijskoj konsolidaciji gospodarskih društava u FBiH, Uredbom o postupku financijske konsolidacije gospodarskih društava u FBiH i odlukama o financijskoj konsolidaciji gospodarskih društava u FBiH, propisano je da su sva gospodarska društva koja su ušla u proces financijske konsolidacije obvezna izraditi i dostaviti izvještaje o provedenim aktivnostima.

Izvještajem Federalnog ministarstva obuhvaćeni su Zrak d.d. Sarajevo, Borac d.d. Travnik, BNT-TMiH d.d. Novi Travnik, Binas d.d. Bugojno, Tehničko-remontni zavod d.d. Hadžići i Aluminij d.d. Mostar.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti