To ti je sve naštimano: Akta.ba predstavlja Viber stickere

04.11.2021. 11:29 / Izvor: Akta.ba
Akta stikeri

Kroz Akta.ba Viber Stickere opisali smo brojne situacije sa kojima se naši klijenti i mi svakodnevno susrećemo na poslu.

Jedan od najčešćih komentara na neki tender, poziv ili oglas u svakodnevnoj komunikaciji je definitivno "To ti je sve naštimano", a za podatak zlata vrijedan uvijek pitamo "Otkud ti taj  podatak?". Upravo ove fraze iz svakodnevne komunikacije su nam bile inspiracija da kroz Viber stickere na kreativan način olakšamo digitalnu komunikaciju i smanjimo tipkanje.

Kroz Akta.ba Viber Stickere opisali smo brojne situacije sa kojima se naši klijenti i mi svakodnevno susređemo na poslu.

Aktini Viber stikeri su vrlo brzo privukli brojne korisnike, a najviše pozitivnih reakcija izazvale su poruke: 

  • Ne mogu sad pegla me šef!
  • Radim ko crv.
  • Imam platu za svačiji džep.
  • To ti je sve naštimano.
  • Kafica, strogo poslovno.

"Nije nam trebalo mnogo vremena da pripremimo prijedlog Viber stickera, ali nam nije bilo jednostavno odabrati samo 24 stikera. Zato smo glasanjem odabrali one koji su nam se najviše dopali i tako kreirali Aktine stikere. Zahvaljujemo se Communis-ovom kreativnom timu koji je našu zamisao kreiranjem stickera proveo u djelo. Stickeri su definitivno namjenjeni onima koji su "Zatrpani poslom", ali i onima koji "Gledaju svoj posao". Vjerujemo da će naši stikeri olakšati i učiniti zanimljivom svakodnevnu komunikaciju naših kolega, klijenata i čitatelja". , poručili su iz Akte.

Akta.ba Viber stickere preuzmite besplatno  ovdje.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti