Objavljen tender za nabavku informacionog sistema Sarajevo City Card

14.12.2021. 10:46 / Izvor: Akta.ba
Sarajevo Card

Turistička zajednice Kantona Sarajevo je objavila tender za nabavku informacionog sistema Sarajevo City Card.

Turistička zajednice Kantona Sarajevo je objavila tender za nabavku informacionog sistema Sarajevo City Card. Sarajevo City Card je jedinstvena platforma koja nudi spektar mogućnosti, a koja će biti ekonomski isplativa za turiste.

Procijenjena ukupna vrijednost ugovora bez PDV-a u KM iznosi 68.376,00. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na ovaj poziv do 06.01.2022. 

Projekat "Sarajevo City Card" jedan je od koraka ka digitalizaciji turističkog sektora u BiH, a predstavlja i potencijal za daljnji razvoj i unapređenje turizma u BiH.

Na platfromi turistima će biti na raspolaganju kartica putem koje će moći koristiti niz usluga i proizvoda: javni prevoz, žičaru, popust u hotelima i restoranima, posjetu muzejima, galerijama i općenito kulturnim institucijama, sportskim i muzičkim manifestacijama, karte za aktuelna dešavanja u gradu, turistički telefonski broj i internet…

Primarni cilj ovog projekta jeste da se proces digitalizacije započne što prije i uvežu sve zainteresovane strane od značaja za kreiranje navedene platforme Sarajevo City Card.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti