BE STAR održao seminar za uposlenike agencije za posredovanje u osiguranju

16.02.2022. 07:57 / Izvor: Akta.ba
seminar

U organizaciji Centra "BE STAR" u Sarajevu, dana 12. i 13. februara 2022.godine, održan je seminar za uposlenike agencije za posredovanje u osiguranju "BOSNAEXPRES d.o.o" i "BONUS AUTO d.o.o." na temu: "Tehnike prodaje kroz prodajne procese" i "Liderstvo i rukovođenje prodajom".

U organizaciji Centra "BE STAR" u Sarajevu, dana 12. i 13. februara 2022.godine, održan je seminar za uposlenike agencije za posredovanje u osiguranju "BOSNAEXPRES d.o.o" i "BONUS AUTO d.o.o." na temu: "Tehnike prodaje kroz prodajne procese"  i "Liderstvo i rukovođenje prodajom".

be star


 Radionica je pokazala da je važnost pregovaračkih vještina u prodaji,  međutim jedno je biti svjestan važnosti, a drugo je znati kako pregovarati za uspješnu prodaju.  Upravo pregovaračke vještine često čine razliku između vrhunskih i prosječnih prodavača i pregovarača, a njihovim unapređenjem direktno utičemo na naš prodajni uspjeh.

Cilj seminara - pokazati kako je moguće da se kroz različite tehnike skrene pažnja klijentima na potrebe i korist različitih proizvoda i usluga na tržištu. Također, cilj je da se pokaže mogućnost i potreba spoja tradicionalnog i digitaliziranog načina prodaje, pregovaranja I vođenja.

 Lideri ili vođe da bi od uposlenika u prodaji mogli tražiti rezultat, prvenstveno im trebaju obezbijediti adekvatno znanje.

Promjene u poslovnim organizacijama neminovne su ako poslovni sistem želi preživjeti u svom okruženju na tržištu. Prvenstveno, bitno je da postoji svijest i odgovornost zaposlenika, kao i pozitivan uticaj menadžera na motivaciju svojih uposlenika. To se najlakše ostvaruje uvođenjem treninga i timskog rada, što će svakog ponaosob inicirati da prepozna šta je to, šta je najbolje za njih i time doprinijeti uspješnijem obavljanju zadataka.

Voditelj seminara: Mladen Komarica.

 Za više informacija o nadolazećim seminarima, posjetite https://bestar.ba/ ili pozovite na broj +387 62 721 124

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti