Na Akta.ba dostupni finansijski pokazatelji za 2021. godinu

22.03.2022. 09:46 / Izvor: Akta.ba
finansijski pokazatelji

Poslovni portal Akta.ba obezbijedio najranije do sada finansijske pokazatelje za firme iz Federacije BiH za 2021. godinu.

Poslovni portal Akta.ba obezbijedio je najranije do sada finansijske pokazatelje za firme iz Federacije BiH za 2021. godinu.

Podaci za 23.659 firmi od danas su dostupni na portalu, a iste možete pretraživati u okviru Registra i vidjeti kako su poslovale kompanije iz FBiH u protekloj godini, koliko uposlenih je radilo i u koliko kompanija, te koji su to profiti koji su obilježili proteklu godinu.

Imajući u vidu koliko finansijski pokazatelji olakšavaju poslovanje i doprinose kvalitetnijem donošenju poslovnih odluka, Akta.ba je otkupila podatke od Finansijsko-informatičke agencije (FIA).

Finansijski pokazatelji će biti dostupni za klijente Premium i Registar + paketa na portalu. Također, dostupni su i putem iOS Akta.ba aplikacije.

Na uvidu su podaci o ukupnom prihodu, sveobuhvatnoj dobiti, broju uposlenih, te izvještaj o transakcijskim računima pravne osobe sa statusom računa (aktivan, blokiran, ugašen), nazivom banke i brojem transakcijskog računa.

Poslujte bolje uz Akta.ba!

FINANSIJSKE POKAZATELJE MOŽETE POGLEDATI  OVDJE

Prijavite se i postanite pretplatnik!

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti