Lilium Digital Day seminar u Međugorju okupio više od 140 učesnika

28.03.2022. 16:40 / Izvor: Akta.ba

Seminar “Lilium Digital Day”, koji je održan u četvrtak, 24.03., u prelijepom ambijentu Herceg Etno Sela Međugorje, okupio je više od 140 učesnika.

Seminar “Lilium Digital Day”, koji je održan u četvrtak, 24.03., u prelijepom ambijentu Herceg Etno Sela Međugorje, okupio je više od 140 učesnika, koji su na seminaru imali priliku slušati o raznim temama iz oblasti digitalnog marketinga, s ciljem efektnijeg iskorištavanja njegovih mogućnosti u svojem biznisu.

U digitalnom dobu za uspješno poslovanje nije potrebna samo digitalna strategija, nego kvalitetno postavljena biznis strategija, kazali su iz Liliuma.

Govornici, zaposlenici Lilium agencije za digitalni marketing, okupljenima su prenijeli svoje znanje o pristupu kreiranja kvalitetne biznis strategije i savjete o iskorištavanju svih mogućnosti koje digitalni marketing pruža u polju generiranja novih kupaca, podijelili su svoje najbolje prakse i znanja koja su stekli u radu s više od 500 kompanija, te uklonili nedoumice koje su učesnici imali o digitalnog marketingu.

Svi menadžeri, preduzetnici i rukovodioci, bilo da se radi o javnom ili privatnom sektoru, trebaju biti upoznati sa tehnikama i alatima oglašavanja putem interneta kako bi razumjeli proces kupovine i donošenja odluka o kupovini koji prolaze njihovi klijenti. Obzirom na to, u sklopu jednodnevnog Lilium Digital Day seminara Edin Halilović, Semir Musić, Sanjin Kolaković i Maida Kovač, obradili su sljedeće teme:

  • Kako pisati na internetu u poslovne svrhe
  • Video u digitalnom marketingu
  • Kako poboljšati korisničko iskustvo na webu
  • Digitalna strategija i eCommerce kampanje
  • Promocija na društvenim mrežama, kako izbjeći najčešće greške
  • Neiskorištene mogućnosti koje pruža Google oglašavanje

Svjesni važnosti ove teme, podršku ovom događaju pružili su Džajić Commerce, Union Foods, Mak Zara, Kramar, Ledo, Ella voda i Herceg Etno Selo Međugorje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti