NESTRO PETROL Trebinje, na starom mjestu u novom izdanju

19.05.2022. 15:47 / Izvor: Akta.ba
Nestro

Otvorena rekonstruisana benzinska pumpa NESTRO PETROL Trebinje. Na starom mjestu u novom izdanju!

Kroz projekat rekonstrukcije, modernizacije i širenja Nestro poslovne mreže, Trebinje je dobilo  savremeno opremljenu benzinsku stanicu na adresi Hercegovačka bb.

Radi se o maloprodajnom objektu Trebinje 2, u čiju rekonstrukciju je uloženo više od 1 milion maraka, i koji je u potpunosti usmjeren na zadovoljenje potreba savremenim potrošačima, gdje je kupcima obezbijeđena kompletna ponuda za siguran i ugodan put. 

Povodom otvaranja rekonstruisane benzinske stanice Rais Safin, generalni direktor NESTRO PETROL-a je istakao da je projektom rekonstrukcije benzinske stanice Trebinje 2, prodajni prostor dodatno proširen, instalirano je više pumpnih aparata, zatim tu su kafe bar i proširena trgovina, točilica za brzo punjenje rezervoara velikih kapaciteta, a otvarenjem ovog objekta, obezbijeđeno je 11 radnih mjesta.

Ovo je veoma značajan projekat za Grad Trebinje, u pitanju je objekat koji će umnogome doprinijeti da naš grad izgleda ljepše, jer svi se trudimo da doprinesemo dobroj poslovnoj slici našeg grada. Takođe ovim projektom su i sami radnici  dobili  još bolje uslove za rad, ovim šaljemo i poruku zajedno sa kompanijom NESTRO PETROL, da u Trebinju ima potencijala za otvaranje novih radnih mjesta, izjavio je Dražen Bošković, zamjenik gradonačelnika Trebinja.

nestro

Otvaranju pumpe prisustvovao je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, zamjenik gradonačelnika Dražen Bošković, te predstvnici lokalne vlasti i predstavnici grupe kompanija NESTRO.

Građanima Trebinja je 24 časa dnevno na raspolaganju  širok  asortiman goriva, brendirano N+ benzin i dizel gorivo, motorna ulja, maziva i funkcionalne tečnosti sa potpisom Rafinerije ulja Modriča auto kozmetika kao i bogat izbor pratećih proizvoda.

Ovim projektom završena je još jedna etapa iz plana rekonstrukcije benzinskih stanica Nestro. U okviru procesa razvoja i modernizacije maloprodajne mreže, u planu je rekonstrukcija i rebrending njih još 8 u toku godine, dok će na benzinskoj stanici Budžak biti instalirana i točilica za CNG gas.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti