Za izgradnju objekta Mjesne zajednice Mokro 700.000 KM

23.05.2022. 14:57 / Izvor: Akta.ba
Pale

Načelnik opštine Pale Boško Jugović potpisao je danas ugovor sa firmom “Radis” iz Istočnog Sarajeva o izgradnji novog objekta Mjesne zajednice Mokro u Mokrom, ukupne vrijednosti 700.000 KM.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović potpisao je danas ugovor sa firmom "Radis" iz Istočnog Sarajeva o izgradnji novog objekta Mjesne zajednice Mokro u Mokrom, ukupne vrijednosti 700.000 KM.

Jugović je rekao da će novi objekat u Mokrom imati oko 450 metara kvadratnih korisnog prostora, te da mu je drago da su završili kompletan proces kada je riječ o tenderskoj proceduri na početku građevinske sezone.

On je naveo da će postojeći objekat mjesne zajednice, koji je u vlasništvu opštine Pale, biti rušen i tu izgrađen novi jer je komisija utvrdila da se ne isplati ulagati u rekonstrukciju.

Jugović je rekao novinarima da je lokalna zajednica obezbijedila sredstva iz budžeta i da će taj objekat služiti i policijskoj stanici, preduzećima “Vodovod i kanalizacija” i za potrebe matičnog odjelјenja, a imaće i salu u kojoj će se moći obavlјati sportske aktivnosti.

Jugović je naglasio da Mjesna zajednica Mokro u opštini Pale zaslužuje takav objekat, s obzirom na broj stanovnika, djece i stepen razvoja.

Uvjeren je i da će firma "Radis", sa kojom opština ima dobra iskustva, uspjeti na vrijeme da završi radove. "Radimo ambiciozno. Korona, ekonomska krize neće nas spriječiti da razvojnu komponentu držimo onako kako treba u smjeru investiranja", poručio je Jugović.

Tehnički direktor firme "Radis" Jovana Pržulј izrazila je zadovolјstvo što su danas potpisali značajan ugovor za opštinu Pale, te istakla da će ispoštovati sve odredbre iz ugovora i izvesti sve radove u predviđem roku.

"Rok je, od uvođenja u posao, oko 150 dana", navela je Pržulјeva.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti