Raspisan javni poziv s ciljem međunarodne sportske promocije KS

21.07.2022. 08:38 / Izvor: Akta.ba
sport

Turistička zajednica Kantona Sarajevo raspisala je Javni poziv "Promocija brenda Visit Sarajevo kroz sport", s ciljem podrške u organizaciji velikih sportskih međunarodnih manifestacija i takmičenja kao načina promocije sportskih vrijednosti.

Turistička zajednica Kantona Sarajevo raspisala je Javni poziv "Promocija brenda Visit Sarajevo kroz sport", s ciljem podrške u organizaciji velikih sportskih međunarodnih manifestacija i takmičenja kao načina promocije sportskih vrijednosti i međunarodne sportske promocije Kantona Sarajevo.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih finansijskih sredstava projektima koji će kroz sportske međunarodne manifestacije i takmičenja vršiti promociju brenda Visit Sarajevo, čija će realizacija biti u periodu od 10. augusta do 31.decembra 2022. godine.

"Međunarodne sportske manifestacije i takmičenja moraju imati masovan karakter, sa velikim brojem učesnika, što će se cijeniti navođenjem tačnog broja država učesnica, kao i samog broja učesnika, i koje su sposobne privuci značajan broj posjetitelja, medijsku pokrivenost i ekonomsku korist", navedeno je u javnom pozivu. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti