Bingo iznajmljuje poslovni objekat u Rajlovcu

06.10.2022. 13:31 / Izvor: Akta.ba
bingo

Bingo iznajmljuje poslovni objekat ukupne površine 2.400m2 u Rajlovcu.

U naselju Rajlovac, na idealnoj i frekventnoj lokaciji samo desetak kilometara od centra Sarajeva, Bingo iznajmljuje jedinstven poslovni objekat ukupne korisne površine od 2.400 m².

Objekat čine dvije odvojene zgrade povezane hodnikom. Prva, veća zgrada se prostire na 1.700 m², i na njena dva sprata nalazi se ukupno 30 prostorija. Druga zgrada je jednospratnica sa 20 prostorija, ukupne kvadrature 700 m². Na raspolaganju je i pet sala za sastanke, a predviđen je i prostor za restoran. Interijer se može prilagoditi potrebama budućeg zakupca.

Da se radi o atraktivnoj lokaciji potvrđuje činjenica da je naselje Rajlovac već odavno prepoznato kao poslovna zona u kojoj su smješteni brojni privredni subjekti. Izuzetna prednost ove lokacije jeste što je geografski i saobraćajno u veoma povoljnom položaju obzirom na svoju namjenu. Naime, ovaj kompleks nalazi se samo desetak kilometara od centra grada Sarajeva, a u neposrednoj blizini je izlaz na autocestu, kao i bitni infrastrukturni objekti poput aerodroma, željezničke teretne i putničke stanice ali i glavna carinarnica. 

Posebnu prednost objektu pruža i prostor sa 100 parking mjesta. Također, ovaj objekat će biti obogaćen i skladišnim prostorom čiji početak izgradnje je planiran u oktobru ove godine.

Zainteresovani zakupci upite ili ponude mogu slati na e-mail prostori@bingotuzla.ba

Ponuda treba sadržavati kratki opis djelatnosti ponuđača, reference i željenu kvadraturu. 


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti