Hercegovac iz Zagreba otvorio trgovački centar u Tomislavgradu

10.12.2022. 09:30 / Izvor: Akta.ba
tomislavgrad

Nakon autopraonice i HoReCa shopa, trgovačko društvo Eko stridon jučer je u Tomislavgradu svečano otvorio novi trgovački centar sa supermarketom.

Nakon autopraonice i HoReCa shopa, trgovačko društvo Eko stridon jučer je u Tomislavgradu svečano otvorio novi trgovački centar sa supermarketom. Događaju su se odazvali brojni gosti, kupci, gospodarstvenici te predstavnici općinske i županijske vlasti, piše Tomislavcity.

U ovom centru zaposleno je 45-ero ljudi, a HoReCa ukupno ima 550 zaposlenika, kazano je tijekom otvaranja trgovačkog centra.

Za sve je "kriv" vlasnik Jure Krstanović iz Šujice koji živi u Zagrebu, a na ovomu, sudeći prema njegovim riječima ali i riječima nekih od predstavnika vlasti, neće stati. No, o budućim planiranim projektima za sada konkretno nije bilo riječi.

Potporu Jurinome projektu dali su predstavnici Općine Tomislavgrad i Vlade Hercegbosanske županije koji su i nazočili otvaranju, Ivan Buntić i Ivan Vukadin koji je zajedno s vlasnikom centra presjekao vrpcu čime je Eko Stridon službeno otpočeo s radom otvorivši vrata svojim kupcima.

Da ovaj centar, vlasnik i djelatnici uspješno nastave raditi i stvarati te za dobre radničke plaće molio je naš fra Jozo Radoš Đoka koji je ujedno blagoslovio novi trgovački centar.

Prvih sto kupaca danas su u Eko Stridonu čekali pokloni – iznenađenja, a 15 paketa bit će uručeno najpotrebitijim obiteljima.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti