novo priznanje za njihov rad

Impakt "Totalna ličnost godine 2022." u kategoriji Poduhvat godine

11.05.2023. 08:14 / Izvor: Akta.ba
IMPAKT

Investicijska fondacija Impakt okitila se još jednim priznanjem za svoj rad i doprinos društvu. U kategoriji Poduhvat godine, Fondacija je osvojila nagradu Totalna ličnost godine 2022.

Investicijska fondacija Impakt okitila se još jednim priznanjem za svoj rad i doprinos društvu. U kategoriji Poduhvat godine, Fondacija je osvojila nagradu Totalna ličnost godine 2022.

Nagradu Totalna ličnost godine dodjeluje Radio Kameleon i njome se prepoznaju i promoviraju najuspješnije osobe i organizacije u Tuzlanskom kantonu, koje doprinose razvoju zajednice.

Investicijska fondacija Impakt dobila je nagradu odabirom žirija, zbog svog značajnog doprinosa razvoju poduzetništva u Tuzlanskom kantonu, gdje su zajedničkim naporima s Ministarstvom za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona, JU Službom za zapošljavanje Tuzlanskog kantona i 10 lokalnih zajednica, realizirali program IMPAKT inkubator poslovnih ideja Tuzlanskog kantona za podršku mladim poduzetnicima u 2022. godini. Investicijska fondacija Impakt nastavlja raditi na području Tuzlanskog kantona i ove godine, i raspisani su javni pozivi za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja, koji su u toku. Zainteresirani više mogu pronaći na stranici www.impakt.ba.

Investicijska fondacija Impakt je osnovana 2019. godine i podržala je više od 350 biznisa, stvorivši više od 600 radnih mjesta u BiH. Fondacija sarađuje s više od 50 lokalnih zajednica širom zemlje i ima misiju izgradnje jakog poduzetničkog sistema i pružanja podrške poduzetnicima u pokretanju i širenju poslovnih poduhvata, s ciljem razvoja malih privrednika i lokalnih zajednica.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti