Mato Matuško

Izabran predsjednik novooformljene Turističke zajednice općine Neum

02.06.2023. 08:22 / Izvor: Akta.ba
neum

Mato Matuško izabran je za predsjednika Turističke zajednice Općine Neum. Potvrđeno je ovo iz Općine Neum.

Mato Matuško izabran je za predsjednika Turističke zajednice Općine Neum. Potvrđeno je ovo iz Općine Neum.

Matuško je izabran na konstituirajućoj sjednici Turističke zajednice Neum. Inače, rukovodstvo lokalne turističke organizacije izabrano je nakon dugotraje trakavice oko uspostavljanja Turističke zajednice Neum.

Podsjetimo, početkom svibnja načelnik Neuma Dragan Jurković rekao je kako očekuje ''da će Turistička zajednica Neum u punom kapacitetu profunkcionirati prije početka ljetne turističke sezone''.

"Lokalna turistička zajednica u Neumu ima svoju perspektivu i kroz taj dio će se promovirati i Neum kao destinacija, što nam je u ovom trenutku jako potrebno", rekao je za Bljesak.info prvi čovjek općine Neum.

Davor Krešić, direktor marketinga i prodaje hotela Sunce, kaže za Bljesak.info da je Turistička zajednica Neum potrebna, ali samo ako će se sama financirati te dodaje kako rukovodstvo mora voditi politiku promocije Neuma kao destinacije.

"Mi nemamo nekoga tko bi vodio marketinšku destinacijsku politiku same destinacije i jednostavno smo prepušteni sami sebi. To se radi stihijski, svaki hotelijer hoda individualno po sajmovima… Mi ne trebamo promovirati samo hotele i smještaj, nego Neum kao destinaciju, ali to nije naš posao, nego posao krovne organizacije koja bi se trebala aktivirati", naveo je ranije Krešić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti