DataMiner Inspire on tour

Skyline Communications: Događaj za otkrivanje tajni digitalne transformacije

30.09.2023. 09:19 / Izvor: Akta.ba
Ben Vandenberghe, CEO kompanije
OTVORI GALERIJU

Foto: Ben Vandenberghe, CEO kompanije

Skyline Communications, globalni lider u oblasti softverskih rješenja, uspješno je održao svoj prvi događaj "DataMiner Inspire on tour".

Skyline Communications, globalni lider u oblasti softverskih rješenja, uspješno je održao svoj prvi događaj "DataMiner Inspire on tour" u Sarajevu 29. septembra. Ovaj događaj je bila prilika za poslovne partnere, tehnološke entuzijaste i sve zainteresovane za digitalnu transformaciju da istraže svijet mogućnosti koje pruža DataMiner platforma.

"DataMiner Inspire on tour" event je bio ne samo informativan, nego i inspirativan, omogućavajući učesnicima da stvore nove veze i razmijene ideje.

Kako digitalna transformacija čini svijet nepredvidljivim mjestom, s rapidnim i nerijetko volatilnim promjenama, pokušaj predviđanja ovih promjena često je vrlo izazovan. Ključ poslovnog uspjeha leži u tome da operacije budu dovoljno fleksibilne da se prilagode novim realnostima i potrebama. DataMiner platforma, sa svojim ključnim funkcijama Monitoring, Kontrola, Automatizacija i Orkestracija, omogućava transformacije organizacije u agilnu, DevOps moćnu mašinu. 

Ključni govornik na događaju, Ben Vandenberghe, CEO kompanije Skyline Communications, istakao je važnost DataMiner platforme kao moćnog rješenja za upravljanje cijelim ekosistemom.

"Gledajući ovu inspirativnu publiku u Sarajevu, mislim da dijelimo kolektivno razumijevanje koliko ljudi moraju biti osnaženi da bismo bili vrlo kreativni u optimizaciji poslovanja i operacija. Zajedno s regionalnim Skyline timom, koji predvodi Dean Muzička, kao i snažnim partnerima, možemo se suočiti s izazovima te postići uspjeh i doprinos digitalnoj transformaciji cijelog regiona", istakao je Vandenberghe.

sky

Ben Vandenberghe, Dean Muzička, Adnan Čeljo, Frederik Vandenberghe​

Adnan Čeljo, menadžer poslovnog razvoja kompanije Disti, vodećeg partnera i pružatelja DataMiner rješenja za ovu regiju, dodatno je naglasio odličnu saradnju sa Skyline Communications u BiH. "Naša saradnja sa Skylineom je donijela brojne koristi našim klijentima u Bosni i Hercegovini. Zajedničkim naporima postavili smo temelje za digitalnu transformaciju poslovanja naših klijenata. Također, kroz ovaj pristup smo ostvarili značajan napredak u ovom izazovnom poslovnom okruženju jer smo našu uslugu NoC centra transformisali iz reaktivne u proaktivnu."

Skyline Communications, je tehnološka kompanija sa sjedištem u Belgiji. Sa svojim kancelarijama u Belgiji, Portugalu, Singapuru, UAE, BiH i SAD-u, kao i stalnim prisustvom u Australiji, Brazilu, Kini, Kolumbiji, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Indoneziji, Maleziji, Meksiku, i Velikoj Britaniji, Skyline Communications je kompanija sa gotovo 400 zaposlenih koji rade na različitim projektima na gotovo svim kontinentima.

Otvorenje ureda u Sarajevu prije godinu dana označilo je važan korak u regionalnom prisustvu. Trenutno, u sarajevskom uredu radi 24 programera/ki i inženjera/ki koji su integralni dio globalnog Skyline tima koji radi na diverznim projektima, doprinoseći rastu i uspjehu kompanije.

Za više informacija o budućim događajima i aktivnostima kompanije Skyline Communications, posjetite web stranicu ili Linkedin profil. Skyline Communications ostaje predana podršci organizacijama u njihovim naporima za digitalnom transformacijom, pružajući DataMiner platformu i stručnost koja je neophodna za uspjeh u savremenom poslovnom okruženju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti