NOVA PRILIKA ZA POZNAVAOCE NJEMAČKOG JEZIKA

Concentrix + Webhelp nastavlja zapošljavanje u Sarajevu

14.11.2023. 08:19 / Izvor: Akta.ba

Concentrix + Webhelp nastavlja da širi poslovanje na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Concentrix + Webhelp, vodeća svjetska kompanija za korisničko iskustvo (CX), rješenja i tehnologiju, nastavlja da širi poslovanje na teritoriji Bosne i Hercegovine. Kako navode iz bh predstavništva, tokom ovog ciklusa zapošljavanja, cilj im je da prošire tim od više od 200 stručnjaka za korisničko iskustvo.

Oliver Derler, CEO Concentrix + Webhelp Balkan, ističe da je Bosna i Hercegovina veoma perspektivno tržište zbog svoje multikulturalnosti, visokog stepena obrazovanja u društvu i dobre povezanosti sa Evropom.

„U ovom ciklusu zapošljavanja fokus je na proširenju tima koji će brojati više od 200 ljudi. Tu, prije svega, govorimo o poznavaocima njemačkog jezika i našoj bosansko-hercegovačkoj kancelariji. Imajući u vidu da je mreža naših usluga razvijena po cijelom svijetu, zadovoljstvo mi je što mogu da kažem da stručnjaci iz Bosne i Hercegovine već rade na velikim i važnim globalnim projektima“, napominje Derler.

oliver

Concentrix + Webhelp zapošljava savjetnike koji dobro poznaju govorni i pisani njemački jezik. Osim izuzetne mogućnosti za unaprjeđenje i konstantno usavršavanje, ova pozicija nudi bonus dobrodošlice i sales bonus ovisno o projektu, performance bonus, parcijalnu naknadu troškova za vrtić i rad na neodređeno od prvog dana. Više informacija o mogućnostima za zaposlenje možete pronaći na linku.

Concentrix + Webhelp posluje u više od 70 zemalja širom svijeta, a već godinu dana uspješno posluje na tržištu Bosne i Hercegovine. Lider je u oblasti korisničkog iskustva i pruža usluge u brojnim industrijama uključujući tehnologiju i potrošačku elektroniku, maloprodaju, putovanja, e-trgovinu, bankarske, finansijske usluge i osiguranja, zdravstvenu zaštitu, komunikacije i medije, automobilsku industriju, energetiku i javni sektor.

Ukoliko te zanima virtuelna office tura, pogledaj video.

Benjamin Kadić, osnivač i direktor najveće regionalne agencije za regrutaciju Popcorn Recruiters, ističe da je zadovoljan produbljivanjem saradnje globalne privrede sa privredom u Bosni i Hercegovini: „Ovakva vrsta investicije dodatno povezuje Bosnu i Hercegovinu sa svijetom i potvrđuje činjenicu da je Bosna i Hercegovina dobar izbor kad su u pitanju investicije multinacionalnih kompanija“, objašnjava Kadić i dodaje: „Concentrix + Webhelp kreira multidisciplinarna rješenja u najrazličitijim industrijama i omogućava da se njihovi stručnjaci oprobaju u brojnim sektorima među kojima su telekomunikacije, elektronika i druge.“

Iz Concentrix + Webhelp-a ističu da im je, pored daljeg investiranja u razvoj poslovanja, jako važna i komunikacija sa zajednicom. Zbog toga rado podržavaju inicijative kao što je trka za podizanje svijesti o važnosti ženskog zdravlja Race for the cure, Audi B2B trka za podizanje svijesti o zdravlju uposlenika i učestvuju na događajima kao što su Regionalni sajam poslova i STARfest.

„Poslovni pristup Concentrix + Webhelp-a je takav da uvijek stavljamo naše Game- changere na prvo mjesto. Zbog toga nam je važno da reagujemo na njihove inicijative, da se uključimo u zajednicu i podržimo njihove želje za angažovanjem“, zaključuje Oliver Derler.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti