POTPISAN UGOVOR

Hifa-Oil ispunila stroge uvjete EUFOR-a za pružanje usluge točenja goriva

15.11.2023. 13:13 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Hifa-Oil danas je potpisala ugovor o pružanju usluge točenja goriva i kerozina za potrebe snaga EUFOR-a u Bosni i Hercegovini.

Kompanija Hifa-Oil danas je potpisala ugovor o pružanju usluge točenja goriva i kerozina za potrebe snaga EUFOR-a u Bosni i Hercegovini. Hifa-Oil je na tenderu izabrana kao najpovoljniji ponuđač koji istovremeno zadovoljava najstrože uvjete i zahtjeve snaga EUFOR-a te je ovim ugovorom zaokružena cjelina i kompletna usluga od strane Hifa-Oil kompanije koja već vrši snabdjevanje EUFOR-a naftnim derivatima. 

EUFOR snage u BiH kroz dugi niz godina u kompaniji Hifa-Oil pronalaze sigurnog partnera što je potvrda zadovoljstva i kvaliteta pružene usluge. Snage EUFOR-a zahtjevaju visok nivo spremnosti u svakom trenutku te mogućnost da se na brz i adekvatan način u svakom trenutku može odgovoriti njihovim potrebama u pogledu usluge točenja goriva, čemu kompanija Hifa-Oil, zahvaljujući svojim kapacitetima i kadru koji je prošao vrhunsku obuku, može odgovoriti. 

hifa

"Ulažemo mnogo u naše kapacitete i uposlenike čime podižemo kvalitet usluge, a uz to uspjevamo zadržati povoljne cijene što se ovim ugovorom i potvrđuje. Za nas kao domaću kompaniju ovo je najvažnija potvrda da možemo odgovoriti svim, pa i najvećim i najozbiljnijim zahtjevima kupaca, kakav su snage EUFOR-a u BiH", rekao je prof.dr. Venan Hadžiselimović, direktor kompanije Hifa-Oil.

Ostvarivanje partnerskog odnosa sa EUFOR snagama u BiH zahtijeva izuzetno visok nivo profesionalnosti i stručne osposobljenosti, i najbolji je pokazatelj predanosti i nivoa usluge koji kompanija Hifa-Oil pruža svojim partnerima, navodi se u saopćenju. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti