Nastavili pobjednički niz

Via Media i Bingo najuspješniji na vodećem digitalnom festivalu u regiji

22.11.2023. 08:20 / Izvor: Akta.ba
SoMo Borac

S tri glavne nagrade, Via Media i Bingo su ujedno bili i najuspješniji na 11. SoMo Borac powered by Httpool.

Agencija Via Media nastavila je pobjednički niz sa Bingom, a njihova kampanja "U Bingu sam" osvojila je čak tri glavne nagrade na vodećem digitalnom festivalu u regiji SoMo Borac powered by Httpool, koji je organizovan u Zagrebu, a u partnerstvu s Hrvatskim društvom digitalnih izdavača (HUDI). 

Via Media proglašena je najboljom i to u kategorijama: 

• DIGITALNA AKTIVACIJA (glavni dobitnik)

• DIGITALNI MIX (glavni dobitnik)

• SOMO GROWTH (glavni dobitnik)

S tri glavne nagrade, Via Media i Bingo su ujedno bili i najuspješniji na 11. SoMo Borac powered by Httpool.

"Ponosni smo na sve osvojene nagrade i naš novi regionalni uspjeh u polju digitalnog marketinga i komunikacija. Ova priznanja su samo dodatak na niz sjajnih nagrada koje smo osvojili na prethodnim prestižnim festivalima. Posebno je zadovoljstvo da smo na različitim regionalnim i bh. festivalima i takmičenjima briljirali u odvojenim kategorijama kao što su produkcija, digitala i strateško planiranje. Drago mi je što je kreativni rad našeg tima ponovo prepoznat izvan granica Bosne i Hercegovine", rekao je Haris Mujanović, CEO Via Media i direktor marketinga kompanije Bingo.

Podsjećamo, agencija Via Media i Bingo su ranije na ovogodišnjem festivalu "Golden Drum" u Portorožu ponijeli titulu agencije godine u Adriatic regiji. Također, proglašeni su i apsolutnim pobjednikom i dobitnikom na regionalnoj konferenciji medijskih trendova SEMPL u Sloveniji, a vrijedna priznanja su osvojili i na bosanskohercegovačkom No Limit Advertising Festivalu. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti