Posvećenost kvaliteti

Aluminij Industrija prepoznata kao najbrže rastuća tvrtka u Adria regiji

16.01.2024. 17:07 / Izvor: Akta.ba
mo

Aluminij Industrija je prepoznata kao najbrže rastuća tvrtka u Adria regiji.

Aluminij Industrija je prepoznata kao najbrže rastuća tvrtka u Adria regiji.

Ova titula odražava izvanredan rast prihoda u posljednje tri godine i svjedočanstvo je marljivog upravljanja kompanijom i nepokolebljive predanosti njezinog tima, navode u saopćenju Aluminij Industrije. 

Sa stalnim rastom prihoda, Aluminij Industrija ne samo da predvodi tržište već i kontinuirano podiže standarde industrije, isporučujući kvalitetne proizvode i usluge s niskim udjelom ugljičnog otiska koji nadmašuju očekivanja kupaca.

Time se naglašava posvećenost Aluminija vrhunskoj kvaliteti i naprednom razmišljanju u svojoj prozvodnji.

"Ovo postignuće nije samo prekretnica već je i polazišna točka za daljnji rast i razvoj Aluminij Industrije. Naša vizija je biti vodeća kompanija ne samo u rastu prihoda već i u održivosti i inovacijama. Dok nastavljamo s globalnim širenjem, naš fokus ostaje na stvaranju održivih rješenja i izgradnji dugoročnih odnosa s našim kupcima i zajednicom. Ovo priznanje potiče našu predanost postavljanju novih standarda u industriji i pozitivnom doprinosu gospodarstvu Bosne i Hercegovine, podržavajući njen put prema integraciji k Europskoj Uniji.", poručio je Amir Gross Kabiri, izvršni direktor Aluminij Industrije.

Opremljena najmodernijom opremom i strateški smještena uz dobro razvijenu mrežu cesta, željeznica i morskih luka, Aluminij Industrija ističe se kao vodeći europski proizvođač aluminija.

S proizvodnim kapacitetom od 250,000 MT, te poslovanjem na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Azije. Aluminij Industrija, članica M.T. Abraham Grupe, globalni je lider u aluminijskoj industriji, fokusirana na proizvodnju s niskom razinom ugljičnog otiska i jačanje svoje pozicije na čelu globalnih tržišnih trendova i inovacija, zaključak je saopćenja. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti