Look & feel ambijent

Otvorena nova poslovnica Telemach BH u sarajevskom naselju Otoka

24.01.2024. 10:40 / Izvor: Akta.ba
telemach

Posjetite novootvorenu poslovnicu kompanije Telemach BH u sarajevskom naselju Otoka.

Kako bi se dodatno približila postojećim korisnicima, ali i onima koji će to tek postati, kompanija Telemach BH je 23. januara 2024. godine otvorila novu poslovnicu u Sarajevu, na adresi ul. Gradačačka 25, u naselju Otoka.

Riječ je o još jednoj Telemach poslovnici s inovativnim i uzbudljivim look & feel ambijentom, koji objedinjuje vrhunsku tehnologiju, moderan dizajn i strateško korištenje prostora za još bolje korisničko iskustvo.

Radno vrijeme je u terminima od 08:00 pa do 17:00 sati radnim danima i subotom do 13:00 sati.

"Posjetite nas i otkrijte zašto su naša kompanija i naši zaposlenici nosioci priznanja za izvrsnost u odnosu s korisnicima. Uz njihovu pomoć, istražite raznolikost naših EON paketa prema ličnim preferencijama, upoznajte se s prednostima našeg GIGA interneta, testirajte inovativne aplikacije te iskoristite mogućnost plaćanja naših usluga bez dodatnih provizija. Svi vi koji se želite pridružiti našoj velikoj zajednici zadovoljnih korisnika, možete to učiniti na ovom mjestu, brzo i jednostavno. Osim odabira željenih usluga - kablovske i digitalne televizije, fiksne telefonije te interneta s brzinama kakvim se mogu pohvaliti stanovnici najrazvijenijih zemalja svijeta, u našoj novoj poslovnici možete dobiti informacije o svim ostalim uslugama kompanije Telemach BH. Čekamo vas u ulici Gradačačka, na broju 25", poručuju iz Telemacha BH.

Sve posjetitelje svog novog sarajevskog centra za korisnike Telemach BH je na dan otvorenja obradovao posebnim poklonima dobrodošlice, a prigodna promotivna iznenađenja očekuju i sve korisnike usluga ove kompanije koji posjete novu poslovnicu do 27. januara.

Otvaranje nove poslovnice je još jedan korak u širenju i razvoju poslovanja Telemacha BH, te pokazatelj visokih standarda u odnosu prema korisnicima, za šta je ova kompanija nedavno nagrađena prestižnim internacionalnim certifikatom i zlatnom medaljom "Customer’s Friend – JER MI CIJENIMO SVOJE KLIJENTE"  i statusom "VRHUNSKA IZVRSNOST" od međunarodne organizacije ICERTIAS.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti