Aerodrom Mostar i Air Serbia potpisuju ugovor

Uskoro izravna zračna linija Mostar-Beograd

02.02.2024. 09:39 / Izvor: Akta.ba
avion

Potpisivanje Ugovora između Grada Mostar, Air Serbie i Zračne luke Mostar bit će upriličeno danas u mostarskoj Gradskoj vijećnici.

Potpisivanje Ugovora između Grada Mostar, Air Serbie i Zračne luke Mostar bit će upriličeno danas u mostarskoj Gradskoj vijećnici.

Potpisivanje Ugovora i izjave za medije predviđene su u 10.30 sati, najavljeno je iz Grada Mostara.

Izravna zračna linija na relaciji Mostar-Beograd bit će dostupna od kraja travnja do završetka listopada tri puta tjedno, a karte bi u prosjeku, neslužbeno, trebale biti oko 60-65 eura, kazao je ranije u razgovoru za Fenu direktor Zračne luke Mostar Marko Đuzel.

- Air Serbia ispunila je uvjete Javnog poziva za uspostavu redovnih letova za 2024. godinu i obavljat će izravne letove na relaciji Mostar - Beograd - Mostar. Mislim da je 22. travnja prvi let, a bit će dostupni do završetka listopada uz mogućnost produljenja. Predviđeno odvijanje letova je tri puta tjedno, i to ponedjeljkom, petkom i nedjeljom. Nadam se da ćemo kroz narednih sedam do deset dana definirati sve ostale tehničke detalje i potpisati ugovor. Ako sve bude u redu nakon toga ćemo pustiti karte u prodaju. Neslužbeno, prvi set povratnih karata trebao bi u prosjeku biti oko 60, 65 eura - rekao je Đuzel.

Prije nekoliko dana potpisan je i ugovor između Zračne luke - aerodroma Mostar, Grada Mostara i zrakoplovne kompanije SkyAlps koja će obavljati izravne letove za München, Rim, Veronu i Bari tijekom ljetnog reda letenja dva puta tjedno, počevši od kraja travnja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti