Prirodne nesreće

Općini Drvar dodijeljena jednokratna pomoć od 62.625,50 KM za saniranje štete

14.02.2024. 09:41 / Izvor: Akta.ba
HBŽ

Odluka Vlade o odobravanju jednokratne novčane pomoći za saniranje štete nastale uslijed prirodne nepogode olujno nevrijeme u Općini Drvar.

Vlada Hercegbosanske županije jučer je održala svoju 92. sjednicu na kojoj je donijela Odluku o odobravanju jednokratne novčane pomoći za saniranje štete nastale uslijed prirodne nepogode olujno nevrijeme u Općini Drvar.

Ovom Odlukom odobren je iznos od  62.625,50 KM Upravi civilne zaštite Hercegbosanske županije.

Tokom sjednice Vlada je donijela Rješenje o isplati naknade za rad članovima Županijskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća, imenovanog Rješenjem Vlade Hercegbosanske županije, isplata naknade za obavljen rad, analizu i procjenu štete, nastale kao posljedice jedne prirodne nepogode na području Grada Livna i jedne prirodne nepogode na području Općine Drvar.

Rješenja o imenovanju, sve u visini naknade sukladno sudjelovanju na radnim sastancima, kao i Rješenje o isplati naknade članovima Županijskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća, isplata naknade za troškove koji su nastali za potrebe rada povjerenstva (korištenje osobnog automobila za potrebe rada Povjerenstva), navodi se u priopćenju Vlade HBŽ-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti