Žalba na LOT I

Nabavka uniformi za kadete Policijske akademije FUP-a u postupku žalbi

15.02.2024. 12:56 / Izvor: Akta.ba
FUP

Nabavka opisno uključuje sigurnosnu, vatrogasnu policijsku i odbrambenu opremu.

Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se da je u toku vođenje postupka po žalbi a na postupak javne nabavke. 

Radi se o postupku javne nabavke - Nabavka uniformi i dijelova uniformi za kadete Policijske akademije Federalnog ministarstva unutrašnjih/unutarnjih poslova po LOT-ovima u toku 2024. godine a predmetna žalba se odnosi na LOT I nabavke. 

"Ugovorni organ Federalno ministarstvo unutražnjih poslova IDB/JIB: 4200742210000 je u postupku javne nabavke - Nabavka uniformi i dijelova uniformi za kadete Policijske akademije Federalnog ministarstva unutrašnjih/unutarnjih poslova po LOT-ovima u toku 2024. godine, broj postupka: 405-1-1-148/23 zaprimio žalbu na nivou lota - 1, broj lota: Nabavka uniformi za kadete Policijske akademije Federalnog ministarstva unutrašnjih/unutarnjih poslova u toku 2024. godine. Ovim putem Vas obavještavamo o vođenju postupka po žalbi.", stoji u saopćenju FUP-a. 

Naime, za potrebe Policijske akademije Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova predmetnim postupkom je predviđena nabavka zimskih uniformi za uposlenike Policijske akademije. 

Nabavka opisno uključuje sigurnosnu, vatrogasnu policijsku i odbrambenu opremu. 

Predviđena procijenjena ukupna vrijednost ugovora za LOT I bez PDV-a iznosi 77.466,50 KM.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti