Stomatologija, produkcija, dizajn video igara

Internacionalni Burch univerzitet (IBU) najavljuje tri nova studijska programa

27.02.2024. 15:28 / Izvor: PR
ibu
OTVORI GALERIJU

Novi studijski programi na Internacionalnom Burch univerzitetu: Stomatologija, Film i video produkcija, Dizajn video igara i interakcija

Internacionalni Burch univerzitet (IBU) s ponosom najavljuje otvaranje tri nova studijska programa: Stomatologiju, Film i video produkciju, Dizajn video igara i interakcija, nudeći studentima jedinstvenu priliku da započnu svoju karijeru u ovim dinamičnim i brzo rastućim industrijama. 

Novi programi su dizajnirani da odgovore na trenutne potrebe tržišta rada i pruže studentima praktična znanja i vještine potrebne za uspjeh u modernom svijetu.

Studijski program za stomatologiju nudi inovativan kurikulum koji kombinuje teoretsko znanje s praktičnim vještinama, pripremajući studente za karijeru u dentalnoj medicini. Program je opremljen najsavremenijom tehnologijom i objektima, uključujući modernu dentalnu kliniku gdje studenti mogu steći praktično iskustvo pod mentorstvom iskusnih stomatologa.

Studijski program za fimsku i video produkciju namijenjen budućim filmskim stvaraocima i producentima, nudeći obrazovanje u svim aspektima filmske produkcije, od scenarija, dramaturgije i režije do montaže, dizajna zvuka i cjelokupne postprodukcije. Studenti će imati priliku raditi na vlastitim projektima uz pristup vrhunskoj opremi i kadrovima. 

 

Studijski program Dizajn video igara i interakcija je program koji se fokusira na razvoj i dizajn interaktivnih digitalnih medija, posebno video igara i drugih interaktivnih iskustava. Ovaj program nudi svojim polaznicima studiranje iz oblasti dizajna igara, programiranja, umjetnosti animacije i audio dizajna.

IBU

 

Prijave za nove studijske programe su otvorene: https://www.ibu.edu.ba/apply-now 

Sve dodatne informacije o studijskim programima i uslovima upisa dostupne su na službenoj web stranici Internacionalnog Burch univerziteta: www.ibu.edu.ba 

Kontakt za više informacija: admission@ibu.edu.ba; Tel: 033 944 479, 061 979 757.

Ne propustite ovu priliku da postanete dio zajednice koja oblikuje budućnost obrazovanja u Bosni i Hercegovini.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti