FINALNA PREZENTACIJA

Deset osoba dobilo podršku za pokretanje biznisa u Zavidovićima

17.04.2024. 09:10 / Izvor: Akta.ba
deset

Investicijska fondacija Impakt i Grad Zavidovići održali su finalnu prezentaciju IMPAKT inkubatora poslovnih ideja

Investicijska fondacija Impakt i Grad Zavidovići održali su finalnu prezentaciju IMPAKT inkubatora poslovnih ideja, koja je rezultat zajedničke saradnje u provođenju integralnog programa podrške razvoju poduzetništva pod nazivom IMPAKT inkubator poslovnih ideja. IMPAKT inkubator poslovnih ideja se već četvrtu godinu provodi u Zavidovićima i zapažen je povećan interes.

Danas je 14 osoba prezentiralo svoje poslovne ideje, a komisija za validaciju poslovnih ideja ima ocijenila je dasedam poslovnih ideja ispunjavaju uvjete za podršku.

"Sa današnjim podržanim idejama u Zavidovićima smo podržali 22 biznisa u posljednje četri godine. Investicijska fondacija impakt kroz svoje programe razvija poduzetničke kompetencije i kroz edukaciju, mentoring i pružanje finansijske podrške doprinosi stvaranju budućih generacija uspješnih poduzetnikca i poduzetnika, a danas smo bili svjedoci kako se kontinuirana podrška i ulaganje u poduzetnišvo prepoznaje. Zainteresiranost za pokretanje biznisa u Zavidovićima je povećana i to je zaista dobar znak", poručili su iz Investicijske fondacije Impakt.

Podršku su dobili Alem Gračo, Muamera Horozović, Ajdin Turković, Erna Džebić Dubravac, Berina Mehić, Adin Ćosić, Amar Avdičević, Zerina Imširović, Azra Mahmić i Zaim Garankić. 

Više informacija o IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja dostupno je na www.impakt.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti