RomansWineDanube

Vlada ŽZH otvorila transakcijski račun za projekt održivog razvoja kulturnog turizma

10.05.2024. 08:13 / Izvor: Akta.ba
vlada žzh

Na sjednici Vlada Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) je donijela Odluku o otvaranju posebnog transakcijskog računa.

Na sjednici Vlada Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) je donijela Odluku o otvaranju posebnog transakcijskog računa u okviru Jedinstvenog računa riznice za sredstva za projekt Marketinški okvir za održivi razvoj kulturnog turizma #RomansWineDanube.

Sukladno potpisanom Ugovoru kojim je odobren projekt iz programa Dunavski transnacionalni program 2021. – 2027., potrebno je otvoriti pod račun u sklopu Jedinstvenog računa riznice, kako bi se sredstva mogla realizirati za vrijeme trajanja Ugovora (30 mjeseci), priopćeno je iz Vlade ŽZH.

Vlada je donijela i Odluku o donošenju Plana utroška sredstava "Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva" utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2024. godinu, za sredstva koja se nakon provedene procedure javnog prikupljanja aplikacija putem Javnog poziva izdvajaju za sufinanciranje projekata vodnog gospodarstva.

Također, usvojena je Odluka o izdvajanju sredstava jedinicama lokalne samouprave s pozicije "Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva" utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2024. godinu, koja se izdvajaju jedinicama lokalne samouprave podjednako za sufinanciranje projekata vodnog gospodarstva.

Na jučerašnjoj sjednici Vlada je usvojila Izvješće o radu Povjerenstva za upravljanje oduzetom imovinom za 2023. godinu, kao i Izvješće o radu Stručnog povjerenstva za polaganje ispita općeg znanja za 2023. godinu.

Na sjednici su, između ostalog, usvojena i brojna druga rješenja, izvještaji i odluke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti