Prezentovane mogućnosti ulaganja u aerodrome Banjaluka i Trebinje

08.10.2013. 10:04 / Izvor: eKapija.ba
Prezentovane mogućnosti ulaganja u aerodrome Banjaluka i Trebinje

Uz otvaranje svakodnevne avio-linije Banjaluka - Beograd, koja bi trebalo da bude operativna od 1. decembra ove godine, nastoje se pronaći i potencijalni investitori za aerodromsku, putničku i kargo infrastrukturu.

Na najvećem evropskom sajmu nekretnina "Expo Real" u Minhenu jučer su prezentovane mogućnosti ulaganja u aerodrome Banjaluka i Trebinje, saopšteno je iz Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske.

"Uz otvaranje svakodnevne avio-linije Banjaluka - Beograd, koja bi trebalo da bude operativna od 1. decembra ove godine, nastoje se pronaći i potencijalni investitori za aerodromsku, putničku i kargo infrastrukturu", navodi se u saopćenju Ministarstva.

U organizaciji Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju, Vlada Republike Srpske i ove godine učestvuje na najvećem evropskom sajmu nekretnina " Expo Real", koji se održava u Minhenu do srijede, 9. oktobra.

Republika Srpska će se na sajmu predstaviti sa nekoliko konkretnih investicionih projekata.

„Expo Real" je vodeći međunarodni sajam nekretnina, koji okuplja više od 1.700 izlagača i više hiljada posjetilaca, na 64.000 metara kvadratnih sajamskog prostora.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti