Poslovnica VGT-a u Visokom na novoj adresi

03.02.2014. 17:03 / Izvor: eKapija.ba
Poslovnica VGT-a u Visokom na novoj adresi

Simboličnim presjecanjem vrpce zvanično je otvoren novi prostor poslovnice VGT osiguranja u Visokom, koja je smještena u ulici Aleja Šehida Resula.

Simboličnim presjecanjem vrpce zvanično je otvoren novi prostor poslovnice VGT osiguranja u Visokom, koja je smještena u ulici Aleja Šehida Resula.

Uvažavajući potrebe sve većeg broja klijenata, VGT osiguranje otvaranjem novog, modernog poslovnog prostora, nudi mogućnost bržeg i efikasnijeg obavljanja svih usluga osiguranja.

“Visoko je strateški vrlo važno područje našeg djelovanja i bila nam je želja da u budućnosti u našem gradu kao mjestu gdje je nastalo VGT osiguranje, poslujemo u modernom, efikasnom i klijentima pristupačnom poslovnom ambijentu kakav je ovaj prostor u Aleji. Iskreno se nadam da ćemo u novoj poslovnici, kao što smo i do sada, uspješno odgovoriti na sve zahtjeve naših klijenata kao i na potrebe tržišta osiguranja“, istakao je Fahrudin Trebo, direktor Filijale Visoko.

VGT osiguranje po tradiciji svoj uspjeh dijeli sa lokalnom zajednicom i njenim građanima kroz društveno odgovorno djelovanje. Povodom današnje svečanosti i budućih uspješnih rezultata uručena je poklon polica osiguranja od nezgode za uposlenike Profesionalne Vatrogasne jedinice Visoko.

Otvaranje novog prostora ujedno je i nastavak poslovne strategije razvoja VGT-a kao domaćeg osiguravajućeg društva koje ove godine obilježava 20 godina uspješnog rada i poslovanja.

VGT osiguranje čine ured Centrale u Visokom, osam filijala (Sarajevo, Zenica, Travnik, Bihać, Mostar, Tuzla, Banja Luka i Visoko) poslovnice na 80 lokacija i preko 230 zaposlenih.

Radno vrijeme poslovnice Aleja bit će od ponedjeljka do petka od 7.30 do 15:30. Kontakt telefon Filijale Visoko 730 809.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti