Regeneracija iz Velike Kladuše i ove godine, tradicionalno na sajmu ZEPS

02.10.2014. 12:01 / Izvor: eKapija.ba

Regeneracija iz Velike Kladuše i ove godine, već tradicionalno, predstavlja svoje proizvode na Zeničkom privrednom sajmu (ZEPS).

Regeneracija iz Velike Kladuše i ove godine, već tradicionalno, predstavlja svoje proizvode na Zeničkom privrednom sajmu (ZEPS).

"Već nekoliko godina smo prisutni na ovom sajmu, a nadamo se da ćemo nastaviti tu tradiciju. Prvo iz razloga podržavanja lokalne zajednice i samog sajma, a nadamo se da će i naredne godine sajam biti na ovom i boljem nivou. Ove godine nadamo se da će sajam imati bolje učinke nego prethodni", kaže za eKapija.ba Esmer Delibašić, komercijalni predstavnik Regeneracije.

Inače, ova firma trenutno radi na nekoliko projekata, tako da su zadovoljni poslovanjem u ovoj godini, a zapošljavaju 80 ljudi.

"Dostigli smo jedan nivo, koji do sada nismo imali, što pokazuje da smo uspješni u poslovanju jer smo zaposlili još dodatnih radnika,  pretežno u proizvodnom programu. U proteklim mjesecima mašine da skoro i ne gasimo", zadovoljan je Delibašić.

Planovi do kraja godine su im da održe tekuće projekte, ali i da ostvare nove. Također imaju planove za širenje, ali sada im je prioritet da ostanu kvalitetni u sektoru koji pokrivaju.

Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša osnovana je 2005. godine. Osnovna djelatnost je proizvodnja i instaliranje uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda i izradu vodovodnih sistema. Do danas je kompanija proširila svoju djelatnost na odvodnju puteva i mostova.

A.Š.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti