PRIJATELJ OKOLIŠA

Regeneracija nastavlja uspješno poslovanje i zapošljavanje mlade radne snage

28.09.2023. 10:33 / Izvor: Akta.ba
regeneracija
OTVORI GALERIJU

Esmer Delibašić, komercijalni predstavnik kompanije Regeneracija u razgovoru za Akta.ba je rekao da je ovo jedan od najboljih bh. sajmova.

Uspješna kompanija "Regeneracija d.o.o." iz Velike Kladuše se i ove godine nalazi na "17. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju 2023." gdje su izložili par svojih proizvoda i na taj način podržali domaću organizaciju sajmova.

Esmer Delibašić, komercijalni predstavnik kompanije Regeneracija u razgovoru za Akta.ba je rekao da je ovo jedan od najboljih bh. sajmova kada je u pitanju sajam privrede u Tešnju.

"Kao i zadnjih godina prisutni smo na ovom sajmu i tu smo da podržimo domaću organizaciju sajmova, jednog od najboljih bh. sajmova. Danas smo ovdje izložili par svojih eksponata i proizvoda kojima se bavimo. Radi se o tretmanu otpadnih voda, imamo i nekih novih proizvoda", rekao je Delibašić.

700

Proizvodnja kao i sami proizvodi su po vrhunskim svjetskim i evropskim standardima, te osim eksternih kontrola veliku pažnju pridaju internim kontrolama u vlastitom laboratoriju. Kontinuirano rade na implementaciji razvijanja novih tehnologija, jer proizvodnja je sama po sebi izazov i velika je odgovornost da kao domaći bh. brend postave primjer drugima.

U maju su dobili i priznanje za "Brzorastuće kompanije u 2022. godini", te time još jednom dokazali da nastavljaju rasti i uspješno poslovati.

Na pitanje da li je na njihovu kompaniju utjecala ekonomska kriza koja je zahvatila cijeli svijet, Delibašić ističe da stanje nije idealno ali da su oni izuzetno ponosni na poslovanje svoje kompanije što je dovelo i do novih zapošljavanja.

"Imamo i novih uposlenika, zapošljavamo mlađu radnu snagu i radimo na novim i kvalitetnim proizvodima. Nema stajanja, mi nastavljamo i dalje jako sa našim radom", poručio je.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti