Systems Servis Gradačac: Vaš stručnjak za Perkins motore

21.10.2014. 08:28 / Izvor: eKapija.ba

Iako mlada firma, Systems servis d.o.o. u potpunosti je osposobljena u pružanju vrhunske usluge korisnicima mašina sa Perkins motorom. Nalaze se u Gradačcu u ulici H. k. Gradaščevića.

Iako mlada firma, Systems servis d.o.o. u potpunosti je osposobljena u pružanju vrhunske usluge korisnicima mašina sa Perkins motorom.  Nalaze se u Gradačcu u ulici H. k. Gradaščevića.

Bilo da je Vaš Perkins motor u traktoru, rovokopaču, agregatu, viljuškaru, bageru, valjku, teleskopskom manipulatoru ili u nekoj drugoj specijalnoj mašini, za Systems servis to ne predstavlja problem. Sertifikovani od strane proizvođača motora Perkins, posjeduju znanje, kompletnu servisno-tehničku dokumentaciju, kataloge originalnih rezervnih dijelova za bilo koji Perkins motor, te dijagnostički softwer za Perkins elektronske motore najnovije generacije. Trude se se da na svaki upit i problem odgovore u najkraćem roku, uz obostrano zadovoljstvo, jer kad je problem u motoru – rad cijele mašine je doveden u pitanje.

Na našem tržištu motor Perkins odavno je svima dobro poznat. Posebno se iskazao i dokazao u traktorima i lakim kamionima domaće proizvodnje na teritoriji bivše Jugoslavije.

Systems Servis danas nudi originalne rezervne dijelove (prve ugradnje) u bilo koji Perkins motor. Svaki originalni rezervni dio upakovan je u originalnu ambalažu zaštićenu hologramom. Obezbijedite Vašem motoru upravo originalne rezervne dijelove i budite sigurni da je Vaš motor pouzdan onoliko, koliko i njegov najnepouzdaniji dio. Nemojte rizikovati sa  neoriginalnim rezervnim dijelovima, oni se mogu ugraditi, ali se neće uklopiti u sistem Vašeg motora i sigurno će prouzrokovati štetu ili prerano trošenje drugih komponenata i dovesti u pitanje rad cijelog motora, samim tim i radne mašine.

Nažalost, kopije rezervnih dijelova su svima danas dostupne po vrlo pristupačnim cijenama, a razlika u cijeni je vrlo mala u odnosu na razliku u kvalitetu i sigurnosti. Ako vizuelno uporedite originalni rezervni dio i njegovu kopiju, nećete naći razliku. U tome i jeste najveća tragedija za Vaš motor: razlika se može primijetiti samo naknadno – u eksploataciji motora i njegovom radnom vijeku.

Stručno osposobljeni kadrovi firme Systems servis d.o.o. će bilo kojem motoru iz velike palete motora Perkins, pružiti sve neophodne servise kako u garantnom, tako i vangarantnom roku. Systems Servis će kao ovlašteni diler Perkins motora, otkloniti svaki nedostatak na motoru koji podliježe garantnom roku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti