Nelt d.o.o BiH generalni sponzor CEO konferencije

05.12.2014. 16:00 / Izvor: eKapija.ba
Nelt d.o.o BiH generalni sponzor CEO konferencije

Kompanija NELT d.o.o. BiH bit će generalni sponzor najveće edukativne konferencije za mlade u Bosni i Hercegovini, CEO konferencije (Career and Entrepreneurship Opportunities) koja će se održati 6. i 7. decembra u Domu mladih i prostorijama EFSA.

Kompanija NELT d.o.o. BiH bit će generalni sponzor najveće edukativne konferencije za mlade u Bosni i Hercegovini, CEO konferencije (Career and Entrepreneurship Opportunities) koja će se u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, održati 06. i 07. decembra u Domu mladih i prostorijama EFSA.

Naglašavajući činjenicu da je kompanija NELT d.o.o. BiH prepoznala veliki potencijal i entuzijazam organizatora i učesnika CEO konferencije, menadžer za komunikacije, Marko Milanković, istakao je da je strateško opredjeljenje ove kompanije pružanje novih mogućnosti najtalentovanijim akademcima.

Prisutna na više tržišta Balkana, NELT grupa je pravac svog društveno odgovornog poslovanja usmjerila na  podršku obrazovnim projektima i razmjeni znanja, imajući u vidu realne uslove i mogućnosti koje studenti u ovim zemljama imaju. Iznimno nam je drago što podržavamo konferenciju koja je postala sinonim za uspješne mlade ljude“, naveo je Milanković te dodao da će predstavnici kompanije NELT uzeti aktivno učešće u radu sa studentima i učesnicima konferencije kroz programske aktivnosti Wanted: Million Dollar Employee, druženje kafa sa i edukativnu radionicu.

“Kroz programske aktivnosti želimo se dodatno približiti studentima i više ih upoznati sa našim radom i filozofijom. Naša radionica o temi “Trade marketing: dodirna tačka brenda sa potrošačem", učesnike će upoznati sa dijelom marketinga koji nije toliko zastupljen u Bosni i Hercegovini, dok u svijetu ustvari čini ogroman potencijal unapređenja prodaje kao i odlično usmjerenje za karijeru i usavršavanje“, dodao je Milanković.

Kompanija NELT d.o.o. BiH osnovana je 2010. godine, nakon više od dvije decenije uspješnog poslovanja kompanije Nelt Co iz Beograda. Tokom proteklih dvadeset godina NELT je postao regionalni lider u pružanju usluga u oblastima distribucije robe široke potrošnje, pružanja logističkih usluga i distributivnog marketinga, a ukupno devet kompanija posluje u sedam zemalja i na dva kontinenta te zapošljava 3500 ljudi.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti