Katarina d.o.o. Mostar obilježila svoj 18. rođendan

16.02.2015. 10:20 / Izvor: eKapija.ba
Katarina d.o.o. Mostar obilježila svoj 18. rođendan

Katarina d.o.o. je prije 18 godina počela sa radom kao mala tvrtka koja se bavila prodajom računara i komponenti istog. Tržište informatičkih djelatnosti je svakim danom postajalo sve šire i šire, pa je tako i ova tvrtka proširivala svoj spektar djelovanja.

Kompanija Katarina d.o.o. Mostar je 14. 2. 2015. obilježila svoj 18. rođendan. Ovo, kako navode, za njih predstavlja poseban datum u cjelokupnom radu.

"Punimo 18 godina – 18 godina zalaganja,odricanja, ulaganja, a sve u cilju stvaranja jedinstvenog, svuda prepoznatljivog, IT brenda i Katarininog moto – Postoje ljudi i mjesta koje poznajete a da ih niste vidjeli", navode iz ove kompanije.

Podsjetimo, Katarina d.o.o. je prije 18 godina počela sa radom kao mala tvrtka koja se bavila prodajom računara i komponenti istog.

"Tržište informatičkih djelatnosti je svakim danom postajalo sve šire i šire, pa je tako i naša tvrtka proširivala svoj spektar djelovanja. Danas, kada postajemo punoljetni, sa ponosom možemo reći da su iza nas godine odličnog poslovanja, nekoliko poslovnica, veliki broj partnera kao i kupaca. Sa zadovoljstvom ističemo činjenicu da surađujemo sa nekolicinom odabranih vanjskih suradnika koji su specijalizovani za mnoge sfere našeg djelovanja", navode iz ove kompanije. 

Činjenica da kupcima nude uvijek samo ono najbolje i najkvalitetnije, kažu, dokazuju imena i kvalitet svjetskih proizvođača iz njihove ponude među kojima su i Epson, HP, Canon, Lexmark, Microsoft, Olympus, Acer, Asus, Intel, AMD, WD, Toshiba, AOC, IBM, Sony, Panasonic, LG, Apple, Logitech, Genius i dr.

Dodaju da je prodaja IT opreme naravno praćena i svakom vrstom tehničke podrške koja se posebno ističe u montaži, programiranju, educiranju korisnika, servisu, fiskalizaciji i održavanju. Svemu ovome potvrda su njihovi mnogobrojni poslovni ugovori čiji se broj svakim danom povećava.

"Cilj svih naših djelatnika je da Katarina nastavi sa radom kao jedna kvalitetna, sigurna i funkcionalna tvrtka, kao što smo se trudili od našeg osnutka. Kao naš primarni cilj uvijek ističemo međuljudske odnose sa klijentima kojima se uvijek nudi kvaliteta, uslužnost i poštovanje što dovodi do dugoročnog partnerskog odnosa, Kako smo radili ovih 18 godina, tako ćemo i nastaviti : napredovati ćemo, širiti se na tržištu, ulagati u kadrove kako bi bili spremni suočiti se sa svim izazovima digitalnog doba", navode iz ove kompanije. 

Svaka nagrada koju su osvojili, kažu, samo im pruža podstrek za daljnje napredovanje u svakoj IT djelatnosti. Pohvaliti se mogu i nedavnom dobivenim ISO standard certifikatom koji samo potvrđuje njihovim klijentima, navode, ono što oni već odavno znaju: odabrati Katarinu d.o.o. za svog poslovnog partnera u izvedbi najpovoljnih i najkvalitetnijih informatičkih rješenja je jedina ispravna odluka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti