Projekat "zeleni ekonomski razvoj" u HBŽ-u

18.02.2015. 07:57 / Izvor: eKapija.ba
Projekat 'zeleni ekonomski razvoj' u HBŽ-u

Dostava podataka je prvi korak za provođenje projekta 'Institucionalizacija energetskog menadžmenta i izrada akcijskog plana za energetsku efikasnost' nakon čega se može pristupiti kandidiranju projekta.

U zgradi Vlade Hercegbosanske županije (HBŽ) jučer je održan radni sastanak predstavnika Vlade i lokalnih zajednica s područja županije s predstavnicima UNDP-a.

Tijekom sastanka predstavnici UNDP-a prezentirali su projekt "Zeleni ekonomski razvoj“ (GED) i plan budućih aktivnosti u Hercegbosanskoj županiji.

Također je održana i prezentacija EMIS sustava (Informacijski sustav za upravljanje energijom) kao i načina unosa podataka u EMIS sustav za krajnje korisnike.

Na sastanku je zaključeno da predstavnici UNDP-a Vladi Hercegbosanske županije dostave popis krajnjih korisnika s područja Hercegbosanske županije koji trebaju dostaviti potrebne podatke za unos u EMIS sustav, te da će nadležno ministarstvo gospodarstva u dogovoru sa drugim ministarstvima dati nalog krajnjim korisnicima da tražene podatke dostave u zadanom roku.

"Dostava podataka je prvi korak za provođenje projekta 'Institucionalizacija energetskog menadžmenta i izrada akcijskog plana za energetsku efikasnost' nakon čega se može pristupiti kandidiranju projekta koji će se realizirati u suradnji Vlade HBŽ-a i lokalnih zajednica sa UNDP-om", saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti