BM Logistic - Vaš partner za budućnost

20.02.2015. 12:45 / Izvor: eKapija.ba
BM Logistic - Vaš partner za budućnost

BM Logistic d.o.o. je kompanija sa inovativnim rješenjima u oblasti trgovine hemikalija, laboratorijske opreme i pribora, eteričnih ulja, kao i uslugama transporta i selidb

BM Logistic d.o.o. je kompanija sa inovativnim rješenjima u oblasti trgovine hemikalija, laboratorijske opreme i pribora, eteričnih ulja, kao i uslugama transporta i selidbi.

Osim navedenog nude i usluge konsaltinga kako bi klijentima omogućili dugoročne pozitivne rezultate uspješnog poslovanja.

Želja, namjera i dužnost nam je da pružimo našim kupcima što bolju i kvalitetniju uslugu, da se profesionalno usavršavamo, da se uslovi rada unaprijede.

Jednostavno: da radimo po evropskim standardima. Stalnim razvojem i ulaganjima u ljude, opremu i poslovne procese u stanju smo suočiti se sa svim poslovnim izazovima i našim klijentima ponuditi najbolja rješenja te time doprinijeti i njihovom razvoju.

Stoga Vas pozivam da zajedno s nama surađujete, jer u konačnici naša djelatnost je da usmjerimo sve svoje snage u napredak ka poboljšanju kvalitete života svih nas.“ Poručuje direktor i vlasnik firme BM Logistic Mirnes Bošnjaković.

Ponuda firme BM logistic je sljedeća:

Hemikalije

P.A. PH EUR, FCC KVALITETE

TEHNIČKE

Laboratorijska oprema

Također BM Logistic profesionalno nudi usluge Selidbe. Od stručne ekipe BM Logistic možete očekivati kvalitetno i brzo ispunjavanje svih zahtjeva za selidbu.

Aktuelno - BM Logistic je zastupnik Henkela u dijelu: Fosfatiranja, galvanizacije, odmašćivači, emulzije. U BM Logistic možete poručiti: BONDERITE, MULTANE, RODINE, GRANODINE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti