Povezivanje firmi iz RS i Austrije preko projekta Poslovni registar

04.05.2015. 14:43 / Izvor: eKapija.ba
Povezivanje firmi iz RS i Austrije preko projekta Poslovni registar

U okviru ovog projekta Predstavništvo Republike Srpske u Austriji će pružati podršku poslovnim ljudima i firmama, prikupljati informacije o ponudi i potražnji roba i usluga i, u skladu sa potrebama, ogranizovati poslovne susrete.

Agencija za razvoj malih i srednjih preuzeća obavještava sve privrednike grada Doboja da je Predstavništvo Republike Srpske uputilo informaciju o pokretanju projekta Poslovnog registra, sa ciljem povezivanja firmi iz Republike Srpske koje su zainteresovane za uspostavljanje i proširenje saradnje sa firmama iz Republike Austrije i koje žele da plasiraju svoje proizvode i usluge na tržište Repubilke Austrije, tj. brže i lakše pronalaženje poslovnih partnera, investitora, distributera, kupaca, kooperanata, predstavnika, partnera za formiranje mješovite firme i sl., objavljeno je na službenoj web stranici Grada Doboja.

U okviru ovog projekta Predstavništvo Republike Srpske u Austriji će pružati podršku poslovnim ljudima i firmama, prikupljati informacije o ponudi i potražnji roba i usluga i, u skladu sa potrebama, ogranizovati poslovne susrete i posjete između zainteresovanih kompanija i investitora iz Austrije i Republike Srpske. Također, u saradnji sa Institucijama i organizacijama u Republici Srpskoj i Republici Austriji, projekat će obuhvatiti mogućnost učešća u certifikovanim (certifikat Privredne komore Republike Austrije) treninzima za menadžment malih i srednjih preduzeća u Republici Srpskoj sa ciljem osposobljavanja firmi za odlazak u Austriju i uspostavljanje poslovne saradnje sa austrijskim preduzećima, kupcima, dobavljačima i investitorima.

Predstavništvo Republike Srpske u Austriji Poziva sve firme koje su zainteresovane da uspostave i unaprijede saradnju sa firmama iz Republike Austrije, da popune Upitnik za privrednike iz Republike Srpske kako bi se predstavili u Poslovnom registru, te omogućili učešće u budućim pripremama i putovanjima u Austriju.

Informacije koje uputite putem upitnika će biti dodatno obrađene, prevedene i postavljenje kao dio Poslovnog registra na stranici Predstavništva Republike Srpske u Austriji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti