Vrše se intezivne aktivnosti na promociji ulaganja u Općinu Konjic

04.06.2015. 09:34 / Izvor: eKapija.ba
Vrše se intezivne aktivnosti na promociji ulaganja u Općinu Konjic

Agencija za ekonomski razvoj "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic u saradnji sa Općinom Konjic i USAID - Sida GOLD Projektom radi na privlačenju stranih investicija u ovaj hercegovački grad.

Agencija za ekonomski razvoj "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic u saradnji sa Općinom Konjic i USAID - Sida GOLD Projektom provodi aktivnosti vezane za pripremu materijala za promociju poslovnog okruženja općine Konjic, a jedna od aktivnosti je i izrada video zapisa za promociju investiranja u općinu Konjic, te su u svrhu provedbe ove aktivnosti predstavnici USAID - Sida GOLD Projekta angažovali profesionalne snimatelje,navodi se na internet stranici Agencije za ekonomski razvoj "PRVI KORAK".

U ime Općine Konjic, direktor Agencije za ekonomski razvoj "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic Derviš Dizdarević, predstavio je potencijale za investiranje u općinu Konjic.

Privredu općine Konjic predstavili su direktori preduzeća SurTec-Eurosjaj d.o.o. i Rukotvorine d.o.o., koji su predstavili svoja preduzeća, kao i dosadašnja investicijska iskustva.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti