Zahvalnica m:telu za doprinos na unapređenju bezbjednosti saobraćaja

30.10.2015. 11:23 / Izvor: Akta.ba
Zahvalnica m:telu za doprinos na unapređenju bezbjednosti saobraćaja

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske i Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, 29. i 30. oktobra 2015. godine u Banjaluci, organizovali su Četvrtu međunarodnu konferenciju ,,Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici''.

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske  i Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, 29. i 30. oktobra 2015. godine u Banjaluci, organizovali su Četvrtu međunarodnu konferenciju ,,Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici''.

Konferenciji su prisustvovali stručnjaci iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, te predstavnici različitih institucija i organizacija iz Republike Srpske i regiona, a konferencija je prvenstveno bila posvećena unapređenju bezbjednosti saobraćaja na putevima u Republici Srpskoj.

Kompaniji m:tel je u okviru ove konferencije dodijeljeno priznanje za doprinos na unapređenju bezbjednosti saobraćaja i radu Agencije i Ministarstva, a tom prilikom Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske, uručio je priznanje Milici Stojaković, portparolu kompanije m:tel.

Podsjećamo, Ministarstvo saobraćaja i veza RS, Agencija za bezbjednost saobraćaja RS, Auto-moto savez RS i kompanija m:tel, kao partner su tokom maja i juna ove godine realizovali kampanju "Ne kucaj, da se ne bi zakucao", koja je za cilj imala da ukaže na opasnosti kojima su izloženi učesnici u saobraćaju, sa akcentom na one koji koriste mobilni telefon dok su za volanom automobila.

Završetkom kampanje nije nestala  i opasnost koja se javlja kada god neki vozač posegne za mobilnim telefonom u toku vožnje, te i dalje apelujemo na vozače da voze savjesno, bez upotrebe mobilnih telefona.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti