Izabrani najbolji privrednici općine Konjic

22.12.2015. 14:55 / Izvor: Akta.ba

Nagradu "Potez godine", za kreiranje preduslova za poboljšanje poslovnog ambijenta i ulaganje u konjičko područje Udruženje je dodijelilo načelniku Emiru Bubalu.

U organizaciji Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic održana je manifestacija "Dan privrednika općine Konjic". Na ovoj manifestaciji uručene su zahvalnice za privrednike koji su dali najveći doprinos u osnivanju Udruženja, a to su: Jasmin Badžak, Kasim Džajić, Adem Nikšić, Hamid Hajduk, Haris Idrizović, Emir Klepo, Bernadin Alagić i posthumno Mumin Maksumić. Zahvalnice su također dobili i Agencija za ekonomski razvoj Prvi Korak d.o.o. Konjic za svoj nesebičan doprinos formiranju Udruženja, kao i "Radio-Televizija" d.o.o. Konjic kao medijski partner Udruženja.

Pored toga, dodijeljene su i nagrade za poslovni potez godine, kao i glavna nagrada za privrednika godine općine Konjic za 2015. godinu.

Nagradu "Potez godine", za kreiranje preduslova za poboljšanje poslovnog ambijenta i ulaganje u konjičko područje Udruženje je dodijelilo načelniku Emiru Bubalu za projekat "Gradnja kanalizacionog sistema sa uređajima za prečišćavanje otpadnih voda".

Privrednikom godine proglašen je Džahid Muratbegović, direktor Privrednog društva "Igman" , koje u posljednih nekoliko godina postiže izvanredne poslovne rezultate i konstantno povećava broj zaposlenih.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti