Najljepše što USK nudi:Pogledajte spot "Uživaj naše" Agencije Trik

31.03.2016. 09:39 / Izvor: Akta.ba
Najljepše što USK nudi:Pogledajte spot 'Uživaj naše' Agencije Trik

Promotivni video koji imate priliku vidjeti rađen je od strane Agencije za marketing i promociju "Trik" koja je i implementator projekta "Uživaj naše". Kadrovi za spot snimani su tokom cijele kalendarske godine. 

U novembru je Privredna komora Unsko-sanskog kantona ozvaničila početak projekta "Uživaj naše" koji zajednički implementiraju Agencija za marketing i produkciju Trik, Nacionalni park Una, Turistička zajednica USK-a, Privredna i Obrtnička komora USK-a. 

Kampanja "Uživaj naše" traje već dva mjeseca. U tom periodu, promocija je rađena preko četiri web portala, šest društvenih stranica, te tri televizije.

Na službenoj Facebook stranici "Uživaj naše" u proteklom periodu je objavljeno preko 800 fotografija, više od 300 članaka i tačno 260 promotivnih video materijala koji su pregledani  299 500 puta samo na FB stranici "Uživaj naše".

Promovisano je preko 30 preduzeća, sve općine USK-a, a emituju se i pozitivne vijesti iz cijele Bosne i Hercegovine. Promotivni video koji imate priliku vidjeti rađen je od strane Agencije za marketing i promociju "Trik" koja je i implementator projekta "Uživaj naše". Kadrovi za spot snimani su tokom cijele kalendarske godine. 

Izvor: bihac.net

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti