Ćađoprevoz - Prepoznatljiva kvaliteta usluga prijevoza tereta
OTVORI GALERIJU

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Ćađoprevoz - Prepoznatljiva kvaliteta usluga prijevoza tereta

Preduzeće Ćađoprevoz je posebno specijalizirano za transport običnih pošiljki svih veličina iz BiH prema zemljama Evropske Unije (EU) i u obratnom smijeru.

25.05.2016. 08:48 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Ćađoprevoz d.o.o. Tuzla je kompanija koja je osnovana 27.06.1997.godine. Osnovna djelatnost kompanije Ćađoprevoz d.o.o je prevoz robe u domaćem i međunarodnom saobraćaju.

"Naš vozni park raspolaže sa četrdeset voznih jedinica opremljenih za transport u zemlji i inostranstvu. Naša vozila su opremljena Euro 5 i Euro 6 motorima i glavni cilj naše kompanije je kvalitet, a naravno i modernizacija i unapređenje voznog parka, kao i osoblja koje je uposleno u našoj kompaniji", ističu iz kompanije Ćađoprevoz.

U svakom momentu klijenti kompanije Ćađoprevoz mogu kontaktirati odgovorne osobe za transport, gdje mogu dobiti tačnu informaciju o toku transporta roba.

Preduzeće je posebno specijalizirano za transport običnih pošiljki svih veličina iz BiH prema zemljama Evropske Unije (EU)  i u obratnom smijeru. Također vršimotransport kiper vozilima rasutih tereta (šljunka, pjeska, kamenih agregata, uglja) na području BiH, Srbije i Hrvatske.

Pored transporta i ostalih srodnih djelatnosti Ćađoprevoz bavi se  proizvodnjom, prodajom PVC stolarije i rabljenih putničkih-teretnih vozila, te Vam može pomoći u izboru i nabavci Vama potrebnih roba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti