EuroExpress generalni pokrovitelj 29. Izbora 100 najvećih kompanija u BiH

23.09.2016. 15:17 / Izvor: Akta.ba
EuroExpress generalni pokrovitelj 29. Izbora 100 najvećih kompanija u BiH
OTVORI GALERIJU

EuroExpress brza pošta je prepoznala vrijednosti koje projekat "Izbor 100 najvećih u BiH" promoviše.

Pod generalnim pokroviteljstvom EuroExpress brze pošte, Privredna štampa d.o.o. i Poslovne novine, 22. septembra 2016. godine, organizovale su 29. “Izbor 100 najvećih kompanija u BiH” i u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH.

Na konferenciji za medije koja je uslijedila nakon dodjele priznanja, Marinko Tomić, generalni direktor EuroExpress brze pošte istakao je da „u tržišnim i društveno-ekonomskim uslovima u kojima posluju i privređuju domaće kompanije, još više na značaju dobijaju ovakve nagrade“.

"Smatram da svaki pa i najmanji privrednik zaslužuje da mu se oda priznanje za trud i odvažnost koja se pokazuje neophodnom za pokretanje bilo kakve djelatnosti u BiH", poručio je.

Tomić je čestitao svim dobitnicima priznanja i dodao da je EuroExpress brza pošta prepoznala  vrijednosti koje projekat „Izbor 100 najvećih u BiH“ promoviše. "Željeli smo da pružimo, kao jedna od značajnih kompanija i lider u svojoj oblasti djelovanja, i naš pečat i doprinos privrednim kretanjima i generalno privrednom razvoju u BiH", naveo je generalni direktor EuroExpress brze pošte.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti