Zavidovićki Unikat387 proizvodi unikatni namještaj s bosanskim motivima

13.02.2017. 09:38 / Izvor: Akta.ba
Zavidovićki Unikat387 proizvodi unikatni namještaj s bosanskim motivima
OTVORI GALERIJU

Unikat387 posebnu pažnju usmjerava na korištenje kvalitetnih repromaterijala, poštivanje rokova izrade i visokoprofesionalan rad i uslugu.

Nakon što je radni vijek proveo u Zavidovićkoj Krivaji, Fadil Kadić je zajedno sa sinom Alenom pokrenuo firmu Unikat387 d.o.o. koja se bavi proizvodnjom pločastog namještaja, u prvom redu kuhinja.

Proizvodnja se obavlja u opremljenom pogonu od 150 m2.

U razgovoru za poslovni portal Akta.ba Kadić kaže da je zadovoljan prodajom namještaja. Do kupaca dolaze putem svoje Web stranice (www.unikat387.com) i Facebooka (Unikat387 doo), a ono što Unikat387 razlikuje od drugih jeste da sve vaše želje pretvaraju u stvarnost.

Unikat387 ima svoj katalog pločastog namještaja. Osim kataloške ponude proizvoda, rade i na principu realizovanja ideje izgleda i dimenzija namještaja.

Unikat387 posebnu pažnju usmjerava na korištenje kvalitetnih repromaterijala, poštivanje rokova izrade i visokoprofesionalan rad i uslugu. Spoj tih principa na kojima se zasniva Unikat387 je garancija za krajnje zadovoljstvo kupca. Idealan spoj cijene i kvalitete.

Osim maloprodaje i izrade po narudžbi, bave se i izradom namještaja za druge salone po veoma prihvatljivim veleprodajnim cijenama.

"Unikat387 se temelji na sintezi iskustva radnika i mladog menadžmenta. Naši radnici su bili dugogodišnji zaposlenici IP Krivaja iz Zavidovića. Težimo dosegnuti Krivajin kvalitet i reputaciju. Uspjevamo u tome, te se nadamo širenju na tržište jadrana i Njemačke", ističe on, pojašnjavajući kako je Unikat registrovan kao privredno društvo u okviru kojeg djeluje proizvodnja namještaja koja je osnova djelatnosti, transpot roba u domaćem i međunarodnom saobraćaju i turistička agencija.

Jedan od najvažnijih planova je otvorenje salona za prodaju, a akcent će, kaže Kadić, biti na unikatnom namještaju te na proizvodima s bosanskim motivima, i to, prije svega, neobičnog i jedinstvenog dizajna.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti