Novosti iz kompanije Telemach pred početak turističke sezone u Sarajevu

01.06.2017. 09:47 / Izvor: Akta.ba
Novosti iz kompanije Telemach pred početak turističke sezone u Sarajevu

Kompanija Telemach je u Sarajevo City Centru korisnicima svojih usluga otvorila novo naplatno mjesto.

Kompanija Telemach je u Sarajevo City Centru ( SCC ) u Sarajevu korisnicima svojih usluga otvorila novo naplatno mjesto.

Ovo je odgovor kompanije Telemach na sve veći broj zahtjeva korisnika koji izražavaju želju da račune za usluge koje im pruža Telemach plaćaju u okviru prestižnog SCC-a u Sarajevu. Inače u SCC-u, je Telemach prije dvije godine otvorio savremeno opremljenu poslovnicu koja je korisnicima nudila mogućnost upoznavanja sa najsavremenijim uslugama iz domena tehnologije, testiranje inovativnih usluga i servisa, ali ne i mogućnost plaćanja računa.  

Novo naplatno mjesto otvoreno je pred početak turističke sezone u glavnom gradu BiH kada Sarajevo City Centar posjećuje značajan broj korisnika Telemacha iz cijele BiH. Radno vrijeme naplatnog mjesta Telemach-a u SCC je od 10:00 do 22:00 radnim danima, naplatu će biti moguće realizovati od 10:00 do 20:00 a subotom od 10:00 do 16:00.

Podsjećamo Telemach ima 24 korisnička centra BiH, a u okviru 23 je moguće realizovati naplatu usluga. Naknadu za Telemach usluge moguće je bez provizije platiti  putem poslovnica UniCredit banke i Intesa Sao Paolo banke. Kompanija Telemach nudi opciju i E-računa koji se aktivira putem www.mojtelemach.ba, ili u nekom od Telemach korisničkih servisa. Korisnici koji primaju e-račun putem maila, na Moj Telemach portalu imaju uvid u račun s kojim mogu pratiti svoju potrošnju. Naknadu za Telemach usluge moguće je platiti i internet  bankarstvom. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti