Maksimizirajte vrijednost vaše nekretnine sa Global BH

31.01.2018. 08:06 / Izvor: Akta.ba
Maksimizirajte vrijednost vaše nekretnine sa Global BH

Održavanje dobre komunikacije i jasni zahjtevi koje upućuju klijentima zaslužni su za uspjeh Globah BH tima za upravljanje nekretninama.

Od 2012. godine, Global BH d.o.o. Brod u BiH pruža usluge upravljanja stambenim nekretninama koje su fokusirane na potrebe korporativnih klijenata.

Održavanje dobre komunikacije i jasni zahjtevi koje upućuju klijentima zaslužni su za uspjeh Globah BH tima za upravljanje nekretninama, tako i omogućavaju lakše upravljanje nekretninama i obezbjeđuju održivi razvoj imovine.

Misija je prije svega da budu industrijski provajder usluga vezanih za upravljanje nekretninama tako što će sa klijentima stvoriti dugoročne partnerske odnose. Globar BH sluša potrebe klijenata i udružuje najbolje talente iz raznih oblasti kako bi pružili najkvalitetnije usluge. Podržavaju svoje zaposlene i klijente konstantnim investiranjem u istraživanja, informacione sisteme, tehnologiju i obuku. Kreativnost, integritet, posvećenost i lojalnost čine temelj svega što rade.

Više od svega, svojim klijentima omogućavaju da steknu osjećaj sigurnosti jer se nalaze u rukama pouzdanih profesionalaca koji se brinu o svemu, tako da oni mogu da se fokusiranju na važne stvari u njihovim životima!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti