Odaberi svojih pet zvjezdica: Nova usluga portala Akta.ba "Prati firmu"

09.02.2018. 09:32 / Izvor: Akta.ba
Odaberi svojih pet zvjezdica: Nova usluga portala Akta.ba 'Prati firmu'

"Prati firmu" je nova usluga portala Akta.ba koja pretplatnicima omogućava da odaberu pet firmi na listi praćenja.

Ne želite da propustite važan tender koji očekujete? Želite da saznate ko je dobio posao koji ste možda vi očekivali? Onda vam nova usluga portala Akta.ba omogućava da brže i lakše dođete do ovih informacija. Mnogi su već isprobali prednosti ove usluge, a za one koji još nisu upoznati, evo nekoliko uputstava.

"Prati firmu" je nova usluga koja pretplatnicima omogućava da odaberu pet firmi na listi praćenja. Nakon aktiviranja usluge, putem e-maila ćete dobijati sve informacije o odabranim firmama, odnosno informacije o objavljenim tenderima, vijestima, dodijeljenim ugovorima u procesima javnih nabavki koje je dobila ta firma, te događajima koje ona organizuje. 

Nova usluga je pogodna za sve korisnike koji ne stižu da proprate svakodnevne Newslettere i ne žele propustiti neke izuzetno važne informacije.

"Prati firmu" uslugu možete aktivirati tako što ćete u rubrici Moj profil sami oformiti listu onih koje želite da pratite. 

 

Nakon što ukucate željenu firmu imate mogućnost da birate šta želite da primate od informacija.

 

Drugi način aktiviranja možete izvršiti direktno putem Registra, gdje nakon kucanja određene firme, samim klikom zvjezdice dodajete istu na listu praćenja, te je na isti način i skidate sa nje.

 

Odabrane firme biće označene zelenom zvjezdicom i u svakom momentu je možete klikom na zvjezdicu skinuti sa liste praćenja, te umjesto nje, odabrati drugu.

Usluga je ograničena tako da pretplanici Tenderi, Primarni i Premium - mogu pratiti vijesti, tendere i dodjele ugovora, dok pretplatnici Promo, Registar i Registar + - mogu pratiti samo vijesti za pet odabranih firmi.

Napominjemo, da u sklopu pretplate imate mogućnost praćenja pet firmi, dok se svaka sljedeća naplaćuje po važećem cjenovniku portala Akta.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti