Rajz & Bautrend gradi vaše povjerenje

13.02.2018. 08:58 / Izvor: Akta.ba
Rajz & Bautrend gradi vaše povjerenje

Kompanija Rajz je osnovana 1996. godine u Sarajevu gdje u sastavu kompanije posluje fabrika za proizvodnju materijala za završne radove.

Kompanija Rajz d.o.o je osnovana 1996. godine u Sarajevu gdje u sastavu kompanije posluje fabrika za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu, pod zaštićenom robnom markom BAUTREND od 2008. godine. Godine 2013. instaliran je moderni tehnološki proces za proizvodnju boja, fasada, ljepila za stiropor i kamenu vunu, keramičkih ljepila, maltera i izolacija. Svi Bautrend proizvodi imaju odgovarajuću atestnu dokumentaciju koja je potrebna kako za tržište BiH, tako i za zemlje EU.

Uokvireni tehnološki proces Bautrend je sastavljen od četiri tehnološke cjeline:

  • prerada agregata,
  • proizvodnja crnog programa,
  • proizvodnja bijelog programa,
  • proizvodnja mokrog programa.

Na 10.000 metara kvadratnih instaliran je novi moderni i automatizovani tehnološki proces sa kompletnom potrebnom infrastrukturom i pratećim objektima za skladištenje sirovina i gotovih proizvoda. Kod instaliranja novog pogona stroga pažnja je bila posvećena poštivanju ekoloških propisa i procedura. Instalirana snaga pogona Bautrend je 50.000 tona gotovih proizvoda na godišnjem nivou.

Tehnološki proces sinhronizuju educirani kadrovi, interna labaratorija za kontrolu ulaznih sirovina i gotovih proizvoda.

Stalnim ulaganjem u kadrove, Bautrend brend je danas prepoznatljiv kako u BiH i okruženju, tako i u zemljama EU. Kvalitet Bautrend proizvoda je stvorio ime i povjerenje u koje kupci vjeruju.

Spojem najsavremenijih tehnologija i kvalitetnih sirovina Rajz & Bautrend vam garantuje vrhunske proizvode uz izuzetno prihvatljive cijene što omogućava kvalitetnu i profitabilnu gradnju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti