Kompaniji Ednil u Hamburgu dodijeljeno vrijedno priznanje za dosadašnji rad

16.05.2018. 08:53 / Izvor: Akta.ba
Kompaniji Ednil u Hamburgu dodijeljeno vrijedno priznanje za dosadašnji rad

Toyota i dalje ubjedljivo na vrhu svjetske rang liste i ta razlika u odnosu na konkurenciju je još i povećana.

Kompanija Ednil je na ovogodišnjem tradicionalnom Kick off 2018/2019 sastanku, koji je održan u Hamburgu, dobila vrijedno priznanje za svoj dosadašnji rad, potvrdio je ovo za Akta.ba, Mesud Rizvo direktor kompanije.

"Za nas je ova nagrada veliko priznanje da ono što mi radimo, radimo jako dobro. Ponovo smo povećali svoj udio na tržištu u odnosu na prošlu godinu i još jednom smo nagrađeni kao jedini na Balkanu za svoj dosadašnji rad. Nagrada nam je dobar podstrek za dalji razvoj i jedan od dokaza da smo na pravom putu. U ovoj godini ćemo povećati broj zaposlenih i krenuti u nove pobjede", kazao je Rizvo.

Rizvo kaže da su na sastanku bili prikazani podaci po kojima je Toyota i dalje ubjedljivo na vrhu svjetske rang liste i ta razlika u odnosu na konkurenciju je još i povećana.

"Ono što je zanimljivo na nivou Toyota grupacije jeste da je udio prometa viljuškara veći u odnosu na Toyota automobile, odnosno, iskazano u novčanicama više se proda Toyota viljuškara nego automobila, iako znamo da je Toyota i u autoindustriji na tronu", govori Rizvo.

Toyota Material Handeling za BiH, generalni je zastupnik najvećeg svjetskog proizvođača viljuškara na koje kompanija daje garancija od tri godine.

I.M.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti