Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Firme pokazuju interes za USAID WHAM projekat

Prezentacija novih javnih poziva USAID WHAM projekta za dodjelu grantovskih sredstava firmama iz metalnog, drvnog i sektora tekstila/obuće izazvala je veliki interes i živu diskusiju.

28.07.2018. 08:44 / Izvor: Akta.ba

Prezentacija novih javnih poziva USAID WHAM projekta za dodjelu grantovskih sredstava firmama iz metalnog, drvnog i sektora tekstila/obuće izazvala je veliki interes i živu diskusiju. Prezentaciji, održanoj u prostorijama razvojne agencije SERDA u Sarajevu, prisustvovalo je 52 predstavnika iz 34 kompanije, kao i predstavnici privrednih komora, razvojnih agencija i drugih razvojnih projekata. Grantovska podrška WHAM projekta namijenjena je proširenju proizvodnih kapaciteta, dostizanju novih tržišta i otvaranju novih radnih mjesta za MSP u BiH.

Projekat razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima (WHAM) Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-a) poziva sve zainteresovane i kvalifikovane organizacije da dostave svoje projektne prijedloge za podršku putem bespovratnih sredstava.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti