Vrijeme je darivanja:  Akta.ba i GravArt nagrađuju

03.12.2018. 14:24 / Izvor: Akta.ba
Vrijeme je darivanja:  Akta.ba i GravArt nagrađuju
OTVORI GALERIJU

Nagrade su jedinstvene i posebno personalizirane. Stoga vjerujemo da biste željeli da jedan od pet stalaka u obliku Vijećnice ili jedan od pet stalaka u obliku Sebilja krasi Vaš ured.

Decembar je mjesec darivanja, stoga su poslovni portal Akta.ba i GravArt, prvi online suvenir shop u Bosni i Hercegovini, koji vam omogućava da sami kreirate jedinstvene i nezaboravne poklone odlučili nagraditi Vašu vjernost.

Nagrade su jedinstvene i posebno personalizirane. Stoga vjerujemo da biste željeli da jedan od pet stalaka za olovke i vizitke sa Vašim logotipom u obliku Vijećnice ili jedan od pet stalaka u obliku Sebilja krasi Vaš ured.

 

Na Vama je da u komentarima ispod teksta sa Vašeg Facebook profila odgovorite na četiri jednostavna pitanja i upišete ime firme ispred koje se javljate.

1. Koje godine je napravljen Sebilj i Vijećnica?

2. Nabrojte 3 paketa Akta.ba usluga

3. Na koje artikle GravArt daje popuste za pretplatnike Akta.ba portala?

4. Kojem korporativnom poklonu ste se najviše obradovali? Koji ste dobili najkreativniji poklon od svojih poslovnih partnera?

 

Pobjednici će biti izabrani putem Random.org aplikacije

Nagradna igra traje 7 dana, a iste je moguće preuzeti u BBI radnji Gravarta na 3. spratu ili u prostorijama poslovnog portala Akta.ba. Za dobitnike nagrade van Sarajevskog kantona, dostava je putem brze pošte Express Courier, licencirani zastupnik za UPS u Bosni i Hercegovini.

 

Vaša obaveza je da nam pošaljete sliku sa preuzetom nagradom, koju ćemo objaviti na FB stranicama Gravarta, Akte i na web sajtu poslovnog portala Akta.ba.

Napominjemo da nagrada važi za sve pretplatnike poslovnog portala Akta.ba.

Jedan suvenir može dobiti samo jedno pravno lice.

Naravno ovo nije sve, GravArt je odlučio sve pretplatnike Akta.ba portala koji se jave do 31.01.2019. godine darovati i vaučerom sa 30% popusta na set za bosansku kafu, Sebilj u kutiji, Vijećnicu, sat, stalak za mobitel.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti