Održan LUK&BAGNO Winter event 2018

26.12.2018. 13:26 / Izvor: Akta.ba
Održan LUK&BAGNO Winter event 2018
OTVORI GALERIJU

Pozivu LUK Grupacije se odazvalo se oko 300 domaćih i stranih poslovnih partnera, koji uspješnim zajedničkim projektima uspostavljaju trendove u građevinarstvu i arhitekturi.

U subotu 22.12.2018. u predivnoj svečanoj sali Doma Armije u Sarajevu održan je tradicionalni LUK & BAGNO Winter event. Pozivu LUK Grupacije se odazvalo se oko 300 domaćih i stranih poslovnih partnera, koji uspješnim zajedničkim projektima uspostavljaju trendove u građevinarstvu i arhitekturi.

LUK & BAGNO  Winter event je okupio bosanskohercegovačke i regionalne profesionalce kada je u pitanju arhitektura, dizajn, projektovanje i izvođenje građevinskih projekata.

"Kompanija LUK i brend BAGNO zajedno sa svojim partnerima, klijentima i uposlenicima proslavlja uspješnu poslovnu 2018. godinu. Veliko nam je zadovoljstvo što smo iz godine u godinu dio novih i inovativnih projekata respektabilnih investitora, projektanata i arhitekata iz cijele Bosne i Hercegovine. Večeras gradimo temelje za nove zajedničke uspješne saradnje u narednoj godini i nadamo se da će se svi naši gosti dobro zabaviti kako bi u što ljepšoj atmosferi započeli sve ono što nas očekuje u 2019. godini",  rekla nam je Ana Ilić, Koordinator Marketinga LUK grupe.

Događaj su podržali evropski i svjetski brendovi iz domena grijanja i hlađenja, klimatizacije i ventilacije, vodoinstalacije, opreme za kupatila, sanitarija i keramike: Mitsubishi Electric, Hansgrohe, Wavin,  Silmet, Olimpia Splendid, Herz, Thermal trend, Porcelanosa Grupa, Centrometal,TECE, HL, Thermoflux.

O LUK i BAGNO Grupaciji govorio je i Petar Jelić, direktor predstavništva HERZ za BiH i Hrvatsku koji kaže kako njihove poslovne partnere u poslovanju ističe korektnost i poštivanje osnovnih pravila svih 17 godina od kad rade zajedno.

Lazar Milosavljević Prodajni predstavnik Hansgrohe za BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Srbiju naveo je kako kompanija Hansgrohe sarađuje sa Grupacijom LUK više od 10 godina, od samog osnivanja brenda BAGNO te kako su prošle godine obećali na ovom istom skupu napravili su korak dalje i osnovali  predstavništvo u Bosni i Hercegovini što je poboljšalo servis i utvrdio dugogodišnje partnerske odnose.

Gosti LUK & BAGNO  Winter zabave su mogli uživati uz nastup Berina Buturovića koji je napravio fantastičnu atmosferu i svim prisutnim priredio noć za pamćenje.

Kompanija LUK je jedan od lidera na bosanskohercegovačkom tržištu na polju sistema za grijanje, klimatizaciju i ventilaciju, vodoinstalacije, te obnovljive izvore energije. Pod LUK Grupacijom posluje i brend BAGNO, poznatim salonom ekskluzivne keramike. Zahvaljujući stručnim zaposlenicima i partnerstvu sa svjetski renomiranim brendovima kompanija je prvi  izbor investitora, arhitekata, građevinskih kompanija i u konačnici krajnih kupaca koji su prepoznali sve prednosti Grupacije, kvalitet proizvoda i usluge koja se nudi.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti